Bízhatok benne hogy terhes vagyok? 28. -ra nem várom,3 napja néha szurkál a hasam alja, mintha meg akarna jönni, fehér folyásom van és a mellem is érzékenyebb lett.
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 09:11
1/6 anonim válasza:
persze bizhatsz benne, drukkolás megy. De ezek lehetnek mensis tünetek is.
2/6 A kérdező kommentje:
Menszesz előtt kb másfél héttel nekem már mindig nagyon fáj a mellem, de akkor még nem szokott szúródni a hasam. Mikor megjön, akkor meg szinte már nem is fáj a mellem.
Most pedig nem azt mondanám hogy fájnak a melleim, hanem hogy sokkal érzékenyebbek. De nem élem bele nagyon magam, majd megvárom a jövő 7-et és tesztelek ha nem jön meg utána.
2009. febr. 25. 09:18
3/6 anonim válasza:
első vagyok ird meg mi lett!!:-) remélem +
4/6 anonim válasza:
En 1-re nem varom es hasonloak a tuneteim. Nallam csak mensi elott ket nappal szokott mindjart megjon erzes lenne es utanna elmullik mert meg is jon a mensi. De most mar napok ota tart. A melleim egy kicsit erzekenyek de meg mintha meg lennenek duzzadva de nem elem en sem bele magam. Majd ird meg mi lett ha tesztelsz. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Én is hasonlókat kívánok neked!
Megírom hogy mi lett, írd meg majd te is!
2009. febr. 25. 10:44
6/6 anonim válasza:
02-25 10:22 vagyok. Sajnos nallam megjott a nemvart. :( Ujabb pe 15-dike korul varhato. Vettem LH tesztet is. MAr jo lenne ha sikerulne. Remelem nallad jobb a helyzet. Pozitiv tesztet kivanok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!