Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bízhatok benne hogy terhes...

Bízhatok benne hogy terhes vagyok? 28. -ra nem várom,3 napja néha szurkál a hasam alja, mintha meg akarna jönni, fehér folyásom van és a mellem is érzékenyebb lett.

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
persze bizhatsz benne, drukkolás megy. De ezek lehetnek mensis tünetek is.
2009. febr. 25. 09:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Menszesz előtt kb másfél héttel nekem már mindig nagyon fáj a mellem, de akkor még nem szokott szúródni a hasam. Mikor megjön, akkor meg szinte már nem is fáj a mellem.

Most pedig nem azt mondanám hogy fájnak a melleim, hanem hogy sokkal érzékenyebbek. De nem élem bele nagyon magam, majd megvárom a jövő 7-et és tesztelek ha nem jön meg utána.

2009. febr. 25. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
első vagyok ird meg mi lett!!:-) remélem +
2009. febr. 25. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
En 1-re nem varom es hasonloak a tuneteim. Nallam csak mensi elott ket nappal szokott mindjart megjon erzes lenne es utanna elmullik mert meg is jon a mensi. De most mar napok ota tart. A melleim egy kicsit erzekenyek de meg mintha meg lennenek duzzadva de nem elem en sem bele magam. Majd ird meg mi lett ha tesztelsz. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
2009. febr. 25. 10:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én is hasonlókat kívánok neked!

Megírom hogy mi lett, írd meg majd te is!

2009. febr. 25. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
02-25 10:22 vagyok. Sajnos nallam megjott a nemvart. :( Ujabb pe 15-dike korul varhato. Vettem LH tesztet is. MAr jo lenne ha sikerulne. Remelem nallad jobb a helyzet. Pozitiv tesztet kivanok!!!!
2009. márc. 5. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!