Magán ultrahang? Tapasztalat az Újpesti Ultrahangközpontról?
Febr. elején menstruáltam legutóbb, 6 pozitív tesztem van (4 különböző típus), de ultrahangon az SZTK-s orvos (max. 2 perces vizsgálat alapján) csak megvastagodott endometriumot látott. Mit gondoltok, megéri elmenni privát ultrahangra? Látnák már a babát?
Köszi előre is. :)
Szerintem mindenképp keress másik orvost. Ennyi teszt, és mind pozitív, ott tuti hogy baba van. Gratulálok!
Ha ultrahangon nem találja lehet méhenkívüli is, vagy esetleg ott is nézte?
Köszi a választ. Nem tudom, mit nézett, mit nem. :( Sajnos 2 percig tartott az egész, csak azt kérdezte, hogy kihez szoktam járni, mondtam a doki nevét, mire mondta, hogy akkor hétfőn hozzá menjek vissza. Ennyi. :( Ezért is gondolkodom magán ultrahangban.
Valaki, akinek SZTK-s doki nem látta a babát, de a magándoki igen?
Szia. Nagyon összevisszák a ciklusaim, így azt sem tudom, mi lehetett a középidő. :(
Pénteken voltam SZTK-s orvosnál, de nem nagyon érdekelte, hogy mit lát, mit nem. Én meg egyem a kefét. :(
Kértem időpontot magán UH-ra kedd estére. Kérdeztem az ottani dokit, hogy mikor lehet biztosat látni, és azt mondta kedd-szerda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!