Mennyi idő elteltével fordulnátok először orvoshoz?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok és kisbabát szeretnénk. Ti hány sikertelen próbálkozási hónap után fordulnátok először orvoshoz? Köszönöm a válaszokat.2011. márc. 26. 14:58
1/5 anonim válasza:
34 éves voltam amikor elkezdtünk próbálkozni. Az orvosom azt mondta, hogy 6 hónapig ne is lásson. Az 5. hónapban jött össze, de ha nem így történik 6 hónap után tuti mentem volna. Úgy éreztem, nem abban a korban vagyok amikor próbálkozhatok éveken keresztül.
2/5 anonim válasza:
Ha rendszertelen a ciklusod, vagy időnként késik, akkor már most is. Ha minden rendben, a vérvételed alapján is (hormonok), akkor 1 évi sikertelen próbálkozás után érdemes szerintem mind2 felet kivizsgálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. :-) A barátnőm szerint csak két év sikertelen próbálkozás után érdemes először elmenni orvoshoz. Én ezt soknak tartom, hiszen már nem vagyok 20 éves. A párommal egyidősek vagyunk. Ő volt már spermium vizsgálaton és nála mindent rendben találtak. A ciklusom rendszeres, 30 napos. Szeptemberben voltam orvosnál, akkor mindent rendben talált. Egy hónapja szerelmeskedünk védekezés nélkül kb. két naponta. Szedem az elevitet, de nem használok semmilyen ovulációs tesztet meg hasonlókat. Reméljük hogy minél előbb sikerül. :-)
2011. márc. 26. 15:16
4/5 anonim válasza:
2. vok. Ó, akkor még az elején jártok, biztos nemsokára összejön. Akkor végy egy átlagot és ha 9 hó után sem sikerül, nézesd meg magad a nődokival. Vagy amikor egyébként is esedékes a citológia. Sok sikert, mielőbbi babázást kívánok!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és szép hétvégét! :-)
2011. márc. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!