Tegnap kellett volna megjönnie. Este meg is jött. De szinte már nincs is semmi. Terhes lehetek? Semmi hasfájás, néha-néha belenyilal.
Figyelt kérdés
Szombaton volt egy kis vérzésem,vasárnap este meg majd beszakadt a derekam és borzasztóan fájt a hasam.Valakinek haonló tünete?2009. febr. 24. 21:40
1/2 anonim válasza:
ha volt élénk piros vér, akkor nem valószínű terhesség, de csodát má láttunk, én nagyon tesztelnék már a helyedben, pl. holnap reggel (ha nincs otthon teszted fogd fel reggel az első vizeletet egy edénybe és később tesztelj)!
2/2 anonim válasza:
Nekem ma kellett volna megjonnie, de vasarnap volt egy kis barna valami meg durva hasfajas. Hetfon se barna, se hasfajas. De aztan tegnap egesz nap nagyon durva gorcseim voltak, mar azt hittem, szo szerint megszulok, es akkor este 6-kor vegre meg tudott jonni rendesen. Ha viszont meg mindig nem jott meg, akkor tesztelj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!