Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Állandóan fáj a hasam még...

Állandóan fáj a hasam még 2nap van a nem vártig és van egy nagyon halvány pozitív tesztem! Nektek is fájt a hasatok ebben az idóben?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is fájt,utolsó pillanatig azt hittem megjön.Aztán jött a 2csík.A halvány csík is csík.....Gratulálok!
2009. febr. 24. 21:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Elöször azt hittem szellem csík,de a párom is látta!!Akkor nem lehet az ugye??
2009. febr. 24. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 26-ra NEM várom, és nekem is állandóan fáj a hasam és folyásom is van rendesen! Már a derekamat is érzem, de nem tudom mire vélni, mert még sosem volt ilyen érzésem ( titokon azért reménykedek)! Egyébként tesztet még nem csináltam, nincs annyi merszem, félek hogy megint csalódnom kell!
2009. febr. 24. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
első válaszoló.nem nem lehet szellem.ha már halványan ott van,az már jelent valamit.gratula megint.
2009. febr. 24. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem jobban görcsölt, mint egy sima mensinél, szóval simán lehet a teszt íztató, de kismamaruhát csak akkor vegyél ha erősödik a csík és a doki is megerősíti, hogy van szívhangja, gratula, még egyelőre csak halványan!
2009. febr. 24. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ne fájt semmim, de a testem olyan halovány csíkot mutatott, minta ott sem lett volna! De a csík az csík! Gratula!:)

Egy közel 8 hós manó anyukája

2009. febr. 25. 00:15
 7/7 anonim válasza:

Én 28.-ára nem várom. Nekem is már 3 napja néha szúródik a hasan (tompán) és olyan érzésem van néha mintha meg akarna jönni, és a mellem is érzékenyebb lett. Én is reménykedem, szerintem te is tedd azt és ha nem jön meg csinálj másnap egy tesztet reggel.

Drukkolok!

2009. febr. 25. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!