Csinált ma valaki + tesztet? én igen! 1,5évet vártunk a csodára!
köszi.10napja voltam rákszűrésen doki mondta esélytelen a dolog h terhes lennék....de sikerült.nagyon boldog vagyok.
ne adjátok fel remélem hamarosan neked is lesz + teszted
Edit
szia
nekem is pozitív í tesztem halványan de ma végre pozitív:)
16:01-es vagyok:
Pozitív tesztelők!
Azt meg tudnátok mondani, hogy mit csináltatok másképp az eddigieknél, hogy most sikerült?
Gratulálok mindenkinek!
Szia. Utolsó előtti vagyok. Az egyik pozitív tesztelő. :) Az egyetlen dolog, amit most máshogy csináltam, az az volt, hogy nem csináltam semmit. :) Nem hőmérőztem, nem ovuteszteltem, mert minden mással voltam elfoglalva, és már másfél év után úgy gondoltam, talán jobb is ha nem pont most jön a baba. :)
Talán tényleg van abban valami, hogy mással kell lekötni a gondolatokat. :)
Sok sikert mindenkinek! :)
utolsó!
pont így jártunk mi is!új tervek,új munkahely stb...letettünk róla.hát erre itt van.végre:P
17:47-es vagyok.
Hát akkor nekem sose lesz gyerekem...mert én mindig mérem a hőmet és nem tudok nem gondolni rá, hogy babát akarok, mivel még nincs. De ez csak egészséges akarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!