Ha valaki nemi kapcsolatot létesít, és után megjön a mensije, és több a mensese mint azelőtt, az azt jeleti, hogy nem sikerült teherbe esnie?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Együtt voltam a párommal ,sajnos megjött a mensesem ezt gondolom az jelenti,h nem lesz baba, de a mensesem nagyon sűrű és több a folyásom is mint eddig. Ez mitől lehet?2008. febr. 7. 12:52
1/4 A kérdező kommentje:
Volt egy időszakom ,h nem görcsöltem, aztán most megint görcsölök,de olyan szinten,h nem bírok magammal. (gyógyszer nélkül nem bírom a fájdalmat)
2008. febr. 7. 12:54
2/4 anonim válasza:
Lehet fertőzés is a hátterében, Menj dokihoz. A nőgyógyász vagy megnyugtat, vagy ad gyógyszert.
3/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy ha élesben csinálja már az ember, a hormonális változások okozhatnak sokkal erősebb, alvadtvér-csomós menstruációt. Valószínűleg a méhnyálkahártyád vastagabb lett mint átlagban, hiszen készült a megtermékenyített petesejt befogadására, de nem jött össsze.
4/4 anonim válasza:
Szia!Az előttem szólónak igaza van,én is írok egy példát.Megjött a havim tegnap előtt,de szinte csak pecsételt,a férjem tegnap este 4 nap távmunka után hazaért,és nem bírtunk a vágyainkkal...(bocsi,nekünk nem gáz,ha mensi közben...:D),az eddigi pecsételést ma reggelre felváltotta alvadtvéres,erős mensi,valszín,hogy az orgazmus okozta méhösszehúzódások hozták meg a mensim teljesen.
A kérdésedre hogy pontos választ adjak,én és a barátnőm is mensiztünk,mégis babát vártunk.DE sajna ha alvadékdarabok vannak a vérzésben,és erős a vérzés,nem vízszerű,és kevés,darabok nélkül,akkor valymi kevés az esély a babára,én úgy tudom.Sajnálom,sok sikert a jövőre nézve.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!