A termékeny napokon vagy a peteérés várható időpontján kell szeretkezni, h teherbe essen vki?
Figyelt kérdés
Én egy 13 éves lány vagyok és tudni szeretném,h a peteérés várható időpontján vagy a termékeny napokon kell szeretkezni ha vki babát szeretne?2008. febr. 7. 11:31
1/9 anonim válasza:
13 éves miért szeretne ilyeneket tudni? csak úgy? Vagy Te szeretnél babót?
2/9 A kérdező kommentje:
Csak úgy tudni szeretném! Anyukámtól nem merem megkérdezni!
2008. febr. 7. 11:42
3/9 anonim válasza:
nem én küldtem el háromszor, hanem a rendszer. Nos a peteéréses napokon a legvalószínűbb a fogamzás.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor a termékeny napok az mit is jelent? Apeteéréses napokon kell szeretkezni?!
2008. febr. 7. 11:44
5/9 anonim válasza:
igen, de a termékeny napokon is vannak esélyek a fogamzásra, de a peteéréses napokon nagyobb.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. anyukámtól nem mertem volna megkérdezni mert biztos félre értené,h miért akarok ilyet kérdezni. Ha tudál nekem ezzel kacsolatban még írni nagyon megköszönném.
2008. febr. 7. 12:09
7/9 anonim válasza:
Szia
Amennyiben 28 napos a ciklusod,kb a 14-16 napon van peteérésed. DE!! Mivel a hímivarsejtek akár 72 óráig is eléldegélhetnek megfelelő környezetben, már veszélyes előtte is. Ha valaki nem akar babát, azt mondják, hogy menstruációt követő 7, és megelőző 7 napon lehet nemi életet élni. De sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy menstruáció alatt vagy éppen abban a 7-7 napban esnek teherbe a lányok, nők. Úgyhogy jobb vigyázni, bármiért is kérdezted! :) Egyébként ha felkeresel egy nőgyógyászt nagyon sok mindenre tud válaszolni Neked!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2008. febr. 7. 12:13
9/9 anonim válasza:
Ne hari a kérdéset, de tényleg, hagy kérdezzem már meg, hogy 13 éves miért érdekel téged ilyen "komoly kérdés"? Nem karok kötekedni, ezért bocsi, csak kíváncsi vok, hogy egy 13 éves lánynak hogy jut ilyen az eszébe? :-)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!