A legbiztosabb terhességi teszt melyik?
Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 14:47
1/8 anonim válasza:
Nincs ilyen. Mindenkinek más válik be. A 20-as érzékenységűek már egész jók, de létezik 10-es is, a babatervezők otthonáról csomagban, nagyon kedvező áron veheted meg.
2/8 anonim válasza:
mindegyik egyformánjó. van amelyik érzékenyebb, kérdezz már a patikában. Én a medilabot használtam, tökéletesen műköött, csíkos lett amikor kellett! :))
4/8 anonim válasza:
A tesztek megbízhatóságában nincs lényeges különbség. Egyes tesztek HCG érzékenysége eltérő lehet, de több napos késés esetén már annak sincs különös jelentősége.
5/8 anonim válasza:
Nekem is a lily.
A clearblue mindig negativ volt, mikor a lily már egy hete pozitiv.
6/8 anonim válasza:
a qupido a legérzékenyebb, mert 10ml/U-ból kimutatja a babát, a baj az, hogy nem nagyon kapni patikában, interneten itt-ott találni 10-es érzékenységűt, 20-as a legtöbb amit kapsz gyógyszertárban, igazából csak a használatának a kényelmességében és higénikusságában van különbség a márkák között, na meg árban.
7/8 anonim válasza:
Első vagyok, bocsánat, félretájékoztattalak, a legérzékenyebb 10-est is megvásárolhatod darabra a babatervezők otthonán, jelenleg 234 Ft/db áron. Itt a webshop linkje..... De ennyiért tényleg érdemes egy köteggel venni :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek.:-)
2009. febr. 24. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!