Sürü feher kremes es sok folyas a ciklusom24. napjan. Mit jelent?
Figyelt kérdés
hasszurkaim vannak derek fajdalom,es egetöen faj egy picit a melleim.Mindjart megjön erzesem van mar 5-6 napja de semmi.A ciklusaim 29 naposak.A höm 37,mar ketnapja. Szerintetek?2009. febr. 24. 14:26
1/2 anonim válasza:
A kérdés az, hogy szeretnél e babát? Én is így vagyok most, 26-ra nem várom és néhány napja fáj a hasam! Semmi konkrétat nem tudok még mondani, mert tesztet még nem csináltam, de tudod "a remény hal meg utoljára", bizom benne, hogy azért fáj a hasam (baba) és nem a mensi miatt! (de még ilyen nem volt nálam) Egyébként ez a mensi előtt 5 nappal még bármit jelenthet! Ha a hőd továbbra is 37 felett marad, az jó jel!
2/2 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én múlt hónapba jártam így. Késett is 3 napot sürű fehér folyásom volt, derékfájás, cicifájás..és a hőm a 20.naptól 37 volt, atán hirtelen leesett és megjött. Én már sokszor nem is erre figyelek hanem a megérzéseimre. Terhes voltam múlt nyáron és ott egyből tudtam, hogy baba lesz, mert megéreztem, pedig akkor még nem figyeltem oda semmire, se hőre se ovus napokra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!