Szerintetek van esélyem igy teherbeesni?
Figyelt kérdés
Már fél éve próbálkozunk a babával!
Elkezdtem használni az Lh teszteket!
Tegnap totálisan,nagyon erös pozitiv volt,ma kicsit enyhébb szine van,nemsok a controll és a tesztcsik közötti különbség!
Ez akkor most azt jelenti,hogy ma vagy holnap lesz peteérésem??? Mert 21-én voltunk együtt,meg mára terveztük!Igy van esélyünk?
2011. márc. 23. 12:38
1/3 anonim válasza:
Hajrá! Minden esély megvan!
Nekünk is így sikerült (vagyis LH teszt segítségével) a babó!
2/3 anonim válasza:
Ha ma együtt lesztek,akkor van esélyetek..!!Nekem nem nagyon jött össze az Lh tesztelés,illetve hazudok,mert 16.-án van pém,de nem lett baba 2 hónapja pedig clostit is kapok..!!Sok sikert!!
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk is az lh teszttel sikerült a baba... De ne görcsölj (tudom, hogy ezt már ezerszer hallottad és nagyon unalmas, de tényleg próbáld megfogadni). Inkább próbáljatok egymásra figyelni és ne "csak" a baba miatt együtt lenni.Szurkolunk!
12+1 hk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!