A két teszt között van valami különbség?
Figyelt kérdés
nekem a második úgy tünik mintha a max résznél sötétebb lenne az eredeti teszten.
nemvárt utáni első nap:
mai:
2011. márc. 23. 11:34
2/8 anonim válasza:
Mindkettő egyértelműen negatív.
3/8 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy negatív csak az elsőnél a max jelzés feletti rész fehér a másodiknál megg rózsaszínes lilás
2011. márc. 23. 11:46
4/8 anonim válasza:
Én mintha látnék valamit a másodikon. Érdemes lenne majd ismételni egyet pár nap múlva szerintem.
5/8 anonim válasza:
Ja igen, az normális, nekem is olyan volt az X-epil. Ha ez tényleg X-epil, akkor érdemes lenne majd másik teszttel tesztelned, mert nekem is elég halvány lett, mikor a többi 25-ös már erős pozi.
6/8 A kérdező kommentje:
6 nap késés után ma elkezdtem vérezgetni szex után és most feszít a hasam és már betétet kellett odaraknom :( úgyhogy valószinű jó a negatív eredmény
2011. márc. 23. 11:54
7/8 anonim válasza:
Sajnálom :( De előbb utóbb sikerülni fog :)
8/8 A kérdező kommentje:
már nem elveszítettem pasimat is meg mindenkit
2011. márc. 24. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!