Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen állagú a fehér folyás...

Milyen állagú a fehér folyás mensi előtt és milyen állagú ha terhesség van?

Figyelt kérdés
9-én (nem) kellene megjönni.24-én volt olyan folyásom ami picit véres volt(éppen).két nappal később meg barnáztam.aztán fehér sűrűbb folyásom volt,most pár napja hígabb,fehér.az előző menim jan.11-én volt ami 5 napot késett.a mellem is nagyon fáj de másképp mint mensi előtt.1 hete érzem mensi előtt nekem ez két nappal szokott lenni.most nem feszül hanem fáj.se feküdni nem tudok rajta se melltartó nélkül lenni.ti mire gondoltok?babáról már álmodni sem merek.már feladtam.két éve nem sikerül.
2008. febr. 7. 01:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A kérdésbe nem tudok segiteni mert mi is probálkozunk és én is csak a jeleket figyelem hátha terhes vagyok. Sokszor hallottam azt hogy fel adja valaki a reményt és akkor jön a baba!

Vegyél tesztet! Drukolok! :-)

2008. febr. 7. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi.én is drukkolok nektek.vettem tesztet,ha kell megcsinálom.dehát hol van az még???
2008. febr. 7. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!A cicifájdalom nagyon gyanús....:D

Nekem is így fájt,mikor terhes voltam,úgyhogy hajrá.Sztem,ha elfogadsz egy jótanácsot,nehéz lesz,de várj a teszttel mensikimaradás után 4-5 napot,mert lehet hogy nem elég a hormon a szervezetedben,és nega lesz a teszt,miközben babás vagy.Nagyon sokan járnak így sajna.Drukkolok,hajrá.Egy öreg róka

2008. febr. 7. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi.minden képpen várok,mert csalódni nem akarok,meg nem is hiszek már benne nagyon.
2008. febr. 7. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!