Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet?...

Megnéznétek a görbémet? Biztatóan alakul?

Figyelt kérdés
[link]
2009. febr. 24. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen a höd alapján nagyon jok az esélyeid.
2009. febr. 24. 08:15
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. febr. 24. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem értek a hőhöz, de miért nem tesztelsz?
2009. febr. 24. 09:20
 4/9 A kérdező kommentje:
mert még korainak tartom a tesztet,és negativ lenne.
2009. febr. 24. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Atyavilág! Te minden nap felteszed ezt a kérdést a görbéddel együtt!!! Ha az őszinte véleményemre vagy kiváncsi, nekem túl cikk-cakkos a görbéd ami viszont még ennél is aggasztóbb, hogy túl magas az alaphőd.

"Nagyon magas alaphömérséklet utalhat a pajzsmirigyhormonok túltermelödésére (cover line 36,8 fok felett)." Ezt találtam a babatervezők otthona.net-en. Egyébként a hő ilyenkor még nem mutatja, hogy babás vagy-e, mert a mensi előtti napon vagy a mensi napján esik le. Van akinek még akkor sem, csak 1-2 nap múlva. Addig meg mindenkinek fennt van! Akkor most lehet utálni, mert gondolom olyan válaszokra számítasz, hogy igen babát vársz! Ne görcsölj már ennyire!! Magadnak ártasz! Várj türelemmel még egy pár napot!

2009. febr. 24. 10:40
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,és bocsánat.holnaptol csak olvaslak benneteket.Nem kérdezek:-(
2009. febr. 24. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne érts félre, nem az a baj, hogy kérdezel, csak ez már feltünően sok. Túl sokat foglalkozol ezzel a dologgal. Tudom milyen babát akarni, hiszen két éve próbálkozunk mi is és két vetélésen vagyok túl, de nem szabad ennyire ráállni a dologra, mert egy idő után bedilizel! Foglald le magad, és legyél türelmes még egy pár napig!
2009. febr. 24. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előző mensid előtt is 37.5-ről esett le, nem? Akkor se voltál terhes, pedig 37.5 volt...majd ha a mensi kimarad...
2009. febr. 24. 13:28
 9/9 A kérdező kommentje:

megértettem amit irtál.

nem fogom még 1x megkérdezni,majd csak ha pozitiv tesztem lesz akkor irok!!!!!!!!!!!!!

2009. febr. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!