Ugyan sajna megjött a mensim, de valahogy másabb. Teszteljek?
Figyelt kérdés
5 nap késéssel, de megérkezett sajna a nem várt mesim. A mesi várt napján délután fél öt tájban teszteltem, de negatív lett. A mesim másabb mint szokott lenni, olyan mintha fel lenne vízezve. A második napon tampon cserekor csak 2 alaklommal tapaszatltam alvadt vérdarabot. Máskor szinte minden mesis napon tööbször szokott lenni ilyen darabka. Kevesebbszer kell cserélnem tampont. Szerintetek lehet esetleg baba érdemes tesztelni? Vagy inkább várjam meg a következő mesit?2008. febr. 6. 22:40
1/3 anonim válasza:
Hat amikor En voltam ugyanigy es megjott mikozben babas voltam,akkor nekem sokkal kevesebb volt,a rendes mensi kb. negyede es nem "tomeny"ver hanem olyan furcsa barnas szinu,mint amikor mar nagyon a vege fele jarsz mensikor ,es max.2 napig volt meg.
Ha Te is eszreveszed,h masabb mint szokott akkor par nap mulva csinalj tesztet,mert Te is siman lehetsz babas.
Drukkolok,h sikeruljon.
10 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Én tuti, hogy csinálnég még tezstet, nem bírnám ki! Ha nega, akkor lehet, hogy sajna mst a mensid volt.
3/3 anonim válasza:
Szia!Sajna az alvadt vér,mint az első kismami is írta,a legbiztosabb jel,hogy nem vagy babás:(Ha alvadt vér távozik,akkor az azt jelenti,hogyha volt is valami,akkor az most ürül.5 nap késés után azért már egy halványka csíknak látszani kellene azon a teszten.Én is voltam így a 2 év próba alatt kétszer,egyszer 3 napot,másszor 5 napot késett,mert nagyon akartam a babát,de megjött,és nekem is picit kevesebb volt.Ha elmúlik a mensid,és nincsenek babára utaló jelek,maradandó mellfeszülés,aluszékonyság(de ne beszéld be magadnak),akkor felesleges a teszt,csak a pénzed költöd,bár te tudod.Sok sikert,és fel a fejjel.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!