Ez normális? Nem merek tervezgetni?
Babatervezésben vagyunk! Első hónap lesz! Nagyon boldog vagyok, és elég sokat gondolok a babára, arra,hogy kisfiú lesz-e vagy kislány, milyen legyen a szobácskája. De akárhányszor már átadnám magam a tervezgetésnek, mindig bekapcsol valami,hogy te tervezgessek ennyire,mert mi van, ha nem is jön össze, vagy nagyon nehezen stb. Nagyon rossz ez az érzés. Hogyan tudnék csak arra gondolni,hogy minden jó lesz! Ráadásul én olyan típusú is vagyok,hogy nagyon le tudok törni,ha valami nem elsőre sikerül!:(
Mással is volt ilyen? Hogy nem nagyon mert tervezni, mert mi van,ha...? Megnyugtatnátok?:)
Én is így voltam, minden negatív teszt után bőgés, + lehet hogy nem is lehet gyerekem...stb
Aztán kikapcsoltam teljesen, egyáltalán nem gondoltam a dologra, és rögtön össze is jött a baba:)
Ne ess ebbe a hibába te is, sok szomorúságtól megkíméled magad. Csak pozitívan, és sikerülni fog!!
Boldog babagyártás!
Köszi!
Igen, próbálkozom én! Csak nem tudom mi a jó, ha úgy fogom fel, hogy úgy is sikerül (viszont akkor még rosszabb lesz,ha nem), vagy ha úgy fogom fel, hogy elsőre úgy sem!
Köszönöm! Jaj, nagyon örülök,hogy neked végül sikerült!:))
Igazad, van úgy kell hozzáállni, hogy egy éven belül sikerül!:)
Na jó, azért van már nevünk is!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!