Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális? Nem merek tervezg...

Ez normális? Nem merek tervezgetni?

Figyelt kérdés

Babatervezésben vagyunk! Első hónap lesz! Nagyon boldog vagyok, és elég sokat gondolok a babára, arra,hogy kisfiú lesz-e vagy kislány, milyen legyen a szobácskája. De akárhányszor már átadnám magam a tervezgetésnek, mindig bekapcsol valami,hogy te tervezgessek ennyire,mert mi van, ha nem is jön össze, vagy nagyon nehezen stb. Nagyon rossz ez az érzés. Hogyan tudnék csak arra gondolni,hogy minden jó lesz! Ráadásul én olyan típusú is vagyok,hogy nagyon le tudok törni,ha valami nem elsőre sikerül!:(

Mással is volt ilyen? Hogy nem nagyon mert tervezni, mert mi van,ha...? Megnyugtatnátok?:)

2011. márc. 22. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, minden negatív teszt után bőgés, + lehet hogy nem is lehet gyerekem...stb

Aztán kikapcsoltam teljesen, egyáltalán nem gondoltam a dologra, és rögtön össze is jött a baba:)

Ne ess ebbe a hibába te is, sok szomorúságtól megkíméled magad. Csak pozitívan, és sikerülni fog!!

Boldog babagyártás!

2011. márc. 22. 08:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem:) na jó, de:) Nyugodj meg, először is lazulj egy picit, mert ezzel, hogy már így előre nagyon bele éled magad, az agyadat ráállítod a görcsös akarásra, és ez blokkolni fog és lehet emiatt nem fog sikerülni. Hidd el, nálam is ez volt, már minden a baba körül forgott, nem jött össze, havonta teszteltem mint egy ökör, állandó sírógörcs amikor nega lett a teszt, teljesen bele lehet ebbe hülyülni, aztán az irányított szex, hogy ovukor legyünk együtt stb, na az is megsínyli a kapcsolatot, a férjemnek egy idő után már fel sem állt:)) eltelt egy év, aztán elmentünk kivizsgálásra , kiderültek gondok vannak a párommal, kapott gyógyszereket , spermanövelés stb, aztán nem lett jobb, volt három lombik, egy sem maradt meg, na ekkor elegem lett, feladtuk, már csak akkor szeretkeztünk amikor jólesett, elterveztük, hogy ha öt évig még nem jön össze akkor majd örökbe fogadunk egy babát, végre kitörlődött a fejemből minden, és hopsz egyik hónapban nem jött meg:) komolyan mondom nem is gondoltam már rá annyi csalódás után, hogy terhes vagyok, pedig de:) és sikerült természetes úton, úgy, hogy nem görcsöltünk, nem lestem az ovut, tehát ezért mondom neked, álmodozz a babaszobáról, de ne forogjon körülötte minden gondolatod, inkább állítsd az agyadat arra, hogy szabad az út, tereld el a figyelmedet minden másról , !!!Hidd el, mert az agyunk annyira tud befojásolni, hogy megváltozik a ciklus , tüneteket vélsz majd felfedezni akkor is ha nincsennek stb, de az is lehet neked elsőre összejön és akkor hurrá:) Drukkolok neked nagyon!!!!!!
2011. márc. 22. 08:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, próbálkozom én! Csak nem tudom mi a jó, ha úgy fogom fel, hogy úgy is sikerül (viszont akkor még rosszabb lesz,ha nem), vagy ha úgy fogom fel, hogy elsőre úgy sem!

2011. márc. 22. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Na akkor próbáld úgy felfogni, hogy egy éven belül sikerülni fog!
2011. márc. 22. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Jaj, nagyon örülök,hogy neked végül sikerült!:))

Igazad, van úgy kell hozzáállni, hogy egy éven belül sikerül!:)

Na jó, azért van már nevünk is!:)))

2011. márc. 22. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!