Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy vállaltatok babát hogy...

Úgy vállaltatok babát hogy eldöntöttétek hogy tavaszi/nyári/téli/őszi baba legyen? Vagy mindegy volt, csak jöjjön?

Figyelt kérdés

A párommal már nagyon szeretnénk babát, most semmiképp sem állunk még neki a baba projektnek, mert nyár elején veszünk házat, nyár végén lesz az esküvőnk stb... De arra gondoltunk, hogy mondjuk nyár közepén már teherbe eshetnék. (persze ha minden jól működik nálunk szervezetileg és ha a jó isten is úgy akarja :) )

Viszont nálam ott vannak a kételyek, hogy ha nyáron esnék teherbe télen már nagy pocakom lenne, télen amúgy is rosszabb az ember közérzete, nemtudom, hogy akkor jó-e terhesnek lenni. Nehezebben lehet öltözködni mint pl tavasszal vagy nyáron...

Nálatok is voltak ilyen kételyek, gondolkodtatok ilyeneken? Vagy úgy voltatok vele hogy most szeretnénk, és nem érdekes, hogy téli baba lesz, vagy tavaszi-nyári? Vagy hogy melyik évszakban jobb inkább terhesnek lenni?

Tudom, kicsit bugyuta a kérdés, de én ezen dilemmázok már pár hete, hogy hogy is lenne jó...

Nagyon megköszönném, ha írnátok véleményeket, saját storykat stb, sokat segítenétek.

2011. márc. 21. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én azért nem gondolkozom rajta, mert úgyis a baba dönti el, hogy mikor akar megfoganni. Én annak örülnék, már ha jönne végre. Több mint 1 éve várjuk a csodát, még nincs gyermekem és 27 éves vagyok. Én szeretném, ha áprilisban megfoganna...:( Ha sikerülne és ráadásul kisfiú is lenne, akkor aztán a fellegekben járnék a boldogságtól az biztos. Már olyan sokat csalódtam, hogy igazából el se hinném, ha tényleg teherbe esnék. :(
2011. márc. 21. 18:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnállak és nagyon szurkolok, hogy összejöjjön nektek! Én is kétségbe esnék, ha nem jönne össze elsőre. :(
2011. márc. 21. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!