Volt olyan valakinél hogy megálmodta hogy terhes?
Figyelt kérdés
Vagyis volt valaki ugy hogy tesztelt álmában pozitív lett és tényleg amit csinált tesztet az is pozitív volt?2009. febr. 23. 15:01
1/10 A kérdező kommentje:
mert én az este azt álmodtam és reménykedek hogy az lessz. mert 4 napja késik csak nem merek tesztelni
2009. febr. 23. 15:02
2/10 anonim válasza:
Én álmodtam már, hogy terhes vagyok - mert állandóan ezzel voltam elfoglalva - de a reggeli tesztem negatív lett és azóta sincs baba. :(
De Neked szorítok, remélem valóra válik az álmod! :)
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.
már régóta várjuk a csöpséget hátha most összejött
2009. febr. 23. 15:08
4/10 anonim válasza:
Én dec-ben megálmodtam, és jan-ban + lett a teszt! :)
5/10 anonim válasza:
Szia!Én tavaly augusztusban álmodtam hoy terhes vagyok,ami ki is derűlt hogy igaz!Sőt onnantól kezdve majdnem mindig álmodtam a kisbabámmal.Mígnem a 8.hétben járva lefeküdtem du.-án aludni felhúztam az órát hogy ne aludjak túl sokat,csörgött,felkeltem,de még féloldalt feküdtem amikor azt éreztem hogy vki a hátam mögött ugrál,azt hittem hopy a törpjeim,de nem.Felültem és megláttam a bébit,akit úgy vártunk,ott ugrált és kacagott,majd szertefoszlott.De a helye ahol ugrált ott maradt!!!Nem vicc!Lementem a férjemhez és meséltem neki,de éreztem Ő nem nagyon hitte,mondtam neki jól van a bébink.Másnap kellett mennem a 8 hetes UH-ra,útközben erős görcsök törtek rám,kiderült épp vetélek.Egy világ omlott össze bennem,mert meg voltam győződve jól van.Máig sem tudom mit éthettem félre?De vmi akkor du-n történt,tudom sokan nem hiszik,de én tudom,hogy kapcsolatban voltam vele,de vmit nagyon félreértettem.Ez még nekem rejtély.De 1 biztos létezik hogy előre látunk.Nálam is volt ilyen többször!Remélem,Neked teljes egészében megvalósul!
6/10 anonim válasza:
Szia
én is álmodtam már ilyet ill. hogy szültem de idáig sajna semmi:-( ezek nem igazán jönnek be nekem. Sok sikert!
7/10 anonim válasza:
én azt álmodtam, hogy pozitívat tesztelek, felkeltem, kiszaladtam és pozitívat teszteltem....:-) annyi különbség volt, hogy álmomban rózsaszín volt a teszt, a valóságban kék, végül fiam született, de ugyanolyan gyorsan lett eredmény ahogy álmomban!
8/10 anonim válasza:
Nem tudom mi történhetett hogy elvetéltél, mert akkor szerintem a babónak nem kellett volna ugrálni az ágyon...
Pont akkor kellett volna ha jól van.. Lehet csak elköszönt...
9/10 anonim válasza:
Én nagyon gyakran álmodtam hogy terhes vagyok, pozitívat tesztelek, szülök, gyerekem van, de mindeddig semmi :-(.
10/10 anonim válasza:
Tavaly volt az esküvőnk májusban. Én valamikor akkortájt álmodtam egy kislánnyal. Júniusban nászútról hárman jöttünk haza. Sajnos a babát a 11 héten elvették, de az álom már előre jelezte nekem is. Azóta is várom, hogy hasonlót álmodjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!