Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fontos az hogy megvárjuk a...

Fontos az hogy megvárjuk a javasolt tisztulási időt gyógyszer abbahagyása után?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem fontos,ha abbahagyod a tablettat az mar masnap sem nyujt vedelmet,nemhogy varni kene amig kitisztul.
2009. febr. 23. 14:54
 2/8 A kérdező kommentje:
de nekem már 16 éves korom óta szedni kellett igaz egyszer pihiztem vele.igy sem?nem lesz beteg a baba,ha nem hagyok szünetet?
2009. febr. 23. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Én úgy hallottam,hogy fél év tisztulási időt mondanak az orvosok.Biztos nem véletlenül!
2009. febr. 23. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Mi nem vártunk, rákövetkező hónapban baba lett és egészséges. A mai tabletták már tényleg szinte másnapra ürülnek a szervezetből.
2009. febr. 23. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha felmerül a kérdés várjál. Nem éri meg a + stresszt az a 2-3, de még a 6 hónap sem, még ha biológiailag nem is ártasz vele talán.
2009. febr. 23. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én több orvostól is a három hónap tisztulási időt hallottam. Ami fontos, hogy a menses is "normális"-ra helyreálljon gyógyszer nélkül is. Ez a három hónap szerintem nem áldozat senkinek, ha a gyermekéről van szó, akkor sem, ha mindenhogyan egészségesen születne.
2009. febr. 23. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Állítólag nem kell várni, mert kicsi a hormontartalmuk. Az elsőt 5 évig szedtem, 5 hónapot vártunk utána, elsőre sikerült, de sajnos elvetéltem. Most megit szedek fogigátlót három hónapig, utána már csak három hót fogok várni az ürüléssel. Ammondó vagyok, hogy biztos, ami biztos. De ha évek óta próbálkoznánk, biztosan nem lenne türelmem.
2009. febr. 24. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 6.5 évig szedtem gyógyszert, azt mondta a dokim, hogy a mostani gyógyszereknek olyan kicsi a hormontartalma, hogy egyszerre lehet próbálkozni.Nincs kiürülési idő.Sztem...
2009. júl. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!