Cyszta vagy baba? Egyre kitolódó ciklusom (31,33,35,37) van, most pedig ciklus közepe óta fáj a jobb petefészkem, olyan mintha nyomná valami a lábamat is.
Figyelt kérdés
Most vagyok a 32.napon, gyakran érzem h mindjárt megjön. 28.-29. napon volt + Lh tesztem, 30.napon már - lett. Jóstesztnek akartam, de lehet h csak akkor volt peteérés.2009. febr. 23. 13:53
1/2 anonim válasza:
vagy valami hormongond van, szerintem csinálj egy hcg tesztet is, az a biztos, én nem hiszek ezekben a jóstesztekben, mert normálisan mindig van valamennyi LH a szervezetben, az is lehet, hogy hígabb volt a pisi, ezért lett negatív ma a teszt, vagy volt egy nagyon fiatal terhesség és még vagy 25 variációt írhatunk/képzelhetünk be a helyzetedbe, szerintem ne spilázd túl, csinálj egy terhes tesztet és negatív, akkor menj dokihoz és mond el mit tapasztaltál, pozitív tesztet kívánok!
2/2 anonim válasza:
Szia, menj orvoshoz minél előbb, és lehetőleg olyanhoz akinek már van a rendelőjében ultrahang, hogy belültől meg tudjon nézni.. Nekem novemberben volt egy hatalmas cisztám, és bevallom őszintén nagyon megijedtem. Még sosem volt semmi bajom, és ezt látni lehetett ultrahangon. Éreztem, hogy valami van ott bennt, legfőképp amikor félóránként jártam pisilni, mert nyomta a hólyagot. Aztán kitisztult szerencsére, nem kellett műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!