A fehér, pontosabban az átlátszó nyulós nyák a peteérés jele?
Figyelt kérdés
A ciklus.hu szerint nekem 02.28-án lenne a peteérésem,de pénteken 02.20-án tapasztaltam ezt a nyúlós micsodát.Akkor most vannak a termékeny napjaim?Segitsetek lányok,kicsit tapasztalatlan vagyok még a jelek figyelésében!Viszont nagyon szeretnénk babát összehozni!2009. febr. 23. 11:57
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnéd,akkor monjuk vegyél ovu tesztet és megkiméled magadat a talalgatasoktol.
2/5 anonim válasza:
szerintem igen, és a nyák pontosabban megmoondja, hogy mi a pálya, mint a ciklus.hu, mert az a nagyátlaghoz van igazítva, szerintem pár nappal ezelőtt kezdődtek a termékeny napok, drukkolok, hogy elkapd ezt a ciklus, de csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is az LH- teszt képes megmutatni pontosan, egyénre szabva hogy mikor volt az ovuláció.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tehát ha jól értettem a nyák a peteérés jele.Hát mindent megtettünk,remélem baba lesz a dologban.Majd figyelem magamon a jeleket!Sok idő van még a nemvártig.Nagyon izgulok,nagyon szeretném a babót!
2009. febr. 23. 12:34
4/5 anonim válasza:
A tojásfehérje szerű nyák után 3-4 nappal kell próbálkozni!
5/5 anonim válasza:
Mindig akkor kell együtt lenni a pároddal, amikor tojcsi szerű nyákot tapasztalsz!!!
Ezen az oldalon sok hasznosat találsz, a nyákra vonatkozóan is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!