A hőemelkedés mit jelent? Most mértem meg (37.1) + mellfájás, de nagyon. Havim nem maradt el eddig. (Következőig még 1 hét) Terhesség? Vagy peteérés? Vagy mi ez?
ébredési hőd ennyi?
szoktad mérni a hődet?
tüneteid?
Hát már pár órája fent vagyok, eddig nem mértem, csak barátom mondta mindig, hogy olyan forró vagyok, gondoltam megmérem. Tüneteim olyanok mintha terhes lennék (mellfájás, fáradtság, ingerlékenység) de csináltam 1 hete egy tesztet, negatív lett, meg a menstruációm se azt mutatja, hogy terhes lennék.
Peteérésnél nincs ilyen?
Lehet még elvileg peteérésed is. Idobe talán még bele is fér. Menzeszig fenntmarad / remélem aztán utána is /.
Nekem is ma 37,2 volt /csutortokre nem várom/ meg is lepodtem beteg én se vagyok ennnek ellenére jelnek nem veszem mert menzeszig fenntmarad úgyis menzesz napján megleesik és koppanok egy nagyot. Mióta múlt hónapba becsapott a saját testem azóta truccolok és bármi jelet produkál semmisnek veszem. Én márcsak a két csíkos tesznek fogok hinni ha már elmaradt a menzeszem másnak nem. Talán nem csalódok akkorát.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!