Van itt olyan, aki nem bízott benne, mégis elsőre összejött?
Végre élesben ügyködhetünk, jöhet a baba!:)) Már régóta várjuk ezt! Viszont elég sok félelmem van, hogy nem fog, vagy nehezen összejönni. Annyira szeretném, ha csoda történne és elsőre összejönne! Egy kis biztatást kérnék!:))
köszi
szia!
Nekünk mind a kettő elsőre összejött! Miért ne jönne össze nektek is?! Ilyenre ne is gondolj!
Persze hogy okés lesz minden! még egy hónap és kismama leszel!
Én annak idején nagyon féltem, hogy soha nem lehet majd gyerekem, és ha igen akkor is nehezen fog összejönni. Ezért mikor készültünk az esküvőre, mondtam a férjemnek, hogy én abbahagyom a gyógyszert, mert szerintem úgyis tuti lesz 1 év is, mire megfogan a baba. Próbáltunk védekezni óvszerrel, de nem mindig jött össze. (hogy kiürüljön a szervezetemből a fogamzásgátló hatása) Az első hónapban összejött, pont az esküvő hetében, pedig egyáltalán nem hittem benne. Ennek már 10 éve.
Szóval lehetséges!
Hát, nekünk is így sikerült!
Külföldön dolgoztunk épp, amikor eldöntöttük, hogy nem védekezünk tovább. Én meg voltam győződve róla, hogy lesz legalább fél év míg összehozzuk, addig is gyűjtöttünk volna még egy kis pénzt. Ráadásul a sok munka miatt alig voltunk együtt, az ominózus hónapban is max 3szor... Hát a következő menstruációm már nem jött meg, úgyhogy szépen haza is ballagtunk...:)
Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy mindketten a párommal ilyen egészségesek vagyunk és ilyen hamar megfogant a kislányunk! Sajnos több barátunk is évek óta küzd azért, hogy gyerekük lehessen.
Drukkolok Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!