Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt minden abortusz előtt...

Ezt minden abortusz előtt álló anyával végig kellene nézetni nem?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=t_3COaK2_V0

Nem túl jó a kép mégis borzalmas volt megnéznem.

Persze van olyan élethelyzet, betegség stb. mikor elkerülhetetlen az abortusz, de talán azok az anyák, akik csak azért akarják elvetetni a magzatukat mert nem tervezett volt, vagy "nincs rá pénz" meggondolják kétszer is a dolgot mielőtt befekszenek a kórházba.

2011. márc. 20. 00:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Azt gondolom, a kor senkit sem tesz éretté, én 30 éves vagyok, és nem hiszem, hogy érettebb vagy nálam, mert ez a kérdés szerintem nagyon éretlen, nem tudhatod, ki milyen okból dönt az abortusz mellett, attól a videótól senki sem fogja meggondolni magát, amúgy szerintem minden középiskolában levetítenek hasonlót. Az abortuszok számát nem ez fogja csökkenteni, ennél összetettebb sokkal a probléma. Két gyermekem van és nem volt még abortuszom, szociális munkásként dolgozok
2011. márc. 20. 02:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Azt gondolom,ha már becsúszott ,akkor inkább vetesse el mint lehúzza a wc-n,ott hagyja a kukába,vagy a kórház előtt!!!Könyörgöm ez a durva és felelőtlenség hogy megszüli és elhagyja.
2011. márc. 20. 08:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Azért én láttam már olyan nőt,aki mégis megtartotta a babát ilyen képek hatására és azt mondta hogy ez volt élete legjobb döntése,mert megbánta volna utólag,ha elveteti.De ez a ritkábbik eset,meg helyzetfüggő is.De tényleg nincs mire menni az olyan emberrel,aki ezt tényleg megakarja tenni,mint ahogy a sok dohányos kismamával se.Mindenki úgy rontja el az életét és a gyermekéét ahogy akarja,de évek múltán a rádöbbenéssel már nem egyszerű együtt élni.
2011. márc. 20. 08:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is végig kellene gondolnod mindkét oldalt, nemcsak a saját szemszögedből nézni a helyzetet.

És már megbocsáss, de nem vall túl nagy érettségre, hogy idegbetegnek titulálod azt, aki szerint baromság ilyen formában kifejtened a véleményedet. Vagy csak azok a normális emberek, akik egyetértenek veled? Ez meglehetősen szűklátókörű hozzáállás, ennyi idősen már nyitnod kellene mások felé is.

Nekem nem volt abortuszom, de a munkámnak köszönhetően találkoztam pár emberrel, akik esetében ez lett volna a legjobb megoldás.

Borzasztó amikor egy felnőtt ember élete teljesen kisiklik, gyűlöli magát, és gyűlöli az anyját, mert megszülte, és az egyetlen célja, hogy megölje magát. És az ok az, hogy sosem szerette senki, nem kapott jó szót, törődést, mert az anyja nem vetette el, hanem inkább megszülte, mások nyomására. Nem volt pénze nevelni, folyamatosan szűkölködtek, és az anyja kizárólag a gyereket hibáztatta. Az apját egyszer látta, megkereste, és kis híja volt, hogy nem bottal verte el a házától, miközben azt ordította, hogy a fene se akarta őt, takarodjon.

Szerinted ez az ember mennyit szenvedett? Ha őt kérdezed, hogy örül-e, hogy lebeszélték az anyját az abortuszról, szerinted mit fog mondani? Mikor felnőtt fejjel is halni akar?

Az összes pénzem felteszem rá, hogy ez eszedbe sem jutott, pedig nem egy nem két ilyen ember van!

De igazad van, valóban érdemes élniük, amíg meg nem ölik magukat, és ki nem derül, hogy a kutya nem sír utánuk.

Vagy más példa, keress rá a youtube-on Baby Brianna videójára, nézd meg, és gondolkozz el rajta, hogy vajon annak a kislánynak nem lett volna jobb, ha az anyja inkább az abortuszt választja?

Könnyű a partvonalról ítélkezni, és ennyi idősen tényleg lehetne annyi eszed, hogy mielőtt beletaposol más emberekbe, azelőtt pro és kontra végigrágod, hogy mik lehetnek az okok!

És ha még addig is terjedne az éleslátásod, hogy utánanézz, milyen dolgok történhetnek gyerekekkel nevelőintézetekben (sajna igen sok ilyen jellegű történés van - és mennyi eltitkolt!)

Akkor beláthatod, hogy VAN annál rosszabb, minthogy embriókorában elveteti az anyja.

2011. márc. 20. 09:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező,rugjunk csak bele még egyet az amugy is padlón levő nőbe,olyat hogy lehetőleg ki se tudja heverni élete végéig...tudod azt a réteget akinek ezt mutogatni kéne,ugysem sűrűn fogja ez meghatni,mert leszarja az egészet,viszont a maradék 98%ot szerintem igenis nagyon megviseli ez a dolog,bármi miatt veteti is el.Vagy szüljön mindenki meg minden gyereket,kevés a csecsemő a szemétkukákban,meg a bántalmazott,lelkinyomorék gyerek,vagy mi???Ha kérdést le lehetne pontozni,menne a piros kezecske.Buta vagy.
2011. márc. 20. 10:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Egyébként nagy szemétség figyelmeztetés nélkül ilyen videókat belinkelni,rákattint a gyanutlan,amugy is az idegösszeomlás szélén álló frissen "kikapart" nő,szerinted mit okozol neki még ezzel is???És most nem okvetlenül azokról beszélek akik védekezésnek használják az abortuszt,mert azoknak én is megmutatnám,de járnak ide olyanok is,akiknek egészségügyi okból kellett ezt elvégezni,vagy valami más komoly indok miatt.
2011. márc. 20. 10:07
 17/21 anonim ***** válasza:

én láttam már rosszabbat!!

http://www.youtube.com/watch?v=6gIk2gIcAZY

2011. márc. 20. 10:50
 18/21 anonim válasza:

En vilageletemben abortusz ellenes voltam. Aztan amikor veletlenul teherbe estem akkor teljesen lepanikoltam es

mindent akartam csak a gyereket nem. A kapcsolatunk reszemrol mar kihulofelben volt. Ez dobbentett ra hogy en nem szeretem. Fiatal voltam. Lehet hogy onzoseg volt de nem akartam egyedulallokent felnevelni egy gyereket, mellesleg anyagilag sem alltam tul jol akkor. Lelkileg szeritem orok nyomot hagy, soha nem fogom kiheverni. Azota eltelt 7 ev es a ferjemmel most vagyunk a harmadik probalkozasnal. Rengetegszer eszembe jut hogy talan most nem veletlenul nem jon ossze egyszerre. Viszont azota megtanultam nem itelkezni masok felett, soha nem tudja az ember mi zajlik a masikban, mit miet tesz. Ja amugy meg sem neztem a kepet. Es higgyetek el amikor az ember gyereket szeretne akkor maskepp gondolkodik ezekrol a dolgokrol. De aki fiatal es meg nem szeretne gyereket, raadasul meg keresi az igazi parjat, az maskepp gondolja.

2011. márc. 20. 13:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Na ez elrendezte a Vasárnap du.-om ,pedig még nem volt abortuszom.Te hogy keveredtél a videóhoz? Kinek gyártották? Tiniknek oktató filmnek? Nem szeretném ha a gyermekem ilyen filmeket nézegetne. Nőknek akiknek a sors furcsa fintora ,kellemetlen helyzetbe hozott,és azt kell tennie amit míg él nem felejti el. Az a kevés nő aki megérdemelné abortusz előtt,hogy megnézze azt meg nem fogja megérinteni. Remélem elfelejtem a látottakat minél hamarabb,és ha úgy hozná a sors(mert nem tudjuk mit tartogat a jövő),hogy meg kellene szakítanom egy terhességet addig elfelejtem. Soha többé nem nézek meg ilyen videót!!!!!
2011. márc. 20. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt abortuszom 18 évesen. Nem akartam és nem tudtam volna megtartani (mármint normál kör. között nevelni.) Egyáltalán nem viselt meg az abortusz, sem a kérdező filmje. Azóta is ugyanazzal a férfival vagyok, két gyerekünket neveljük boldog házasságban és imádom a gyerekeimet és sosem gondolok a múltra!

Viszont a második film ocsmány, gusztustalan. Arra csak azt tudom mondani, hogyha az anyákkal gyermekvállalás előtt hasonlóan brutális filmet nézetnének a szülésről, lehet, a születések száma is kevesebb lenne. Nem kell tudnia egy nőnek, hogy mi történik odalenn! Szerintem ...

2011. márc. 20. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!