Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már biztos vagyok benne,...

Ha már biztos vagyok benne, hogy terhes vagyok, és mondjuk az 1. honapban vagyok vagy még annyi sem, onnantol kezdve már nem tudok semmit se ellene tenni, csak az abortusz ugye?

Figyelt kérdés
Mert van ugye a vetélés..
2011. márc. 19. 22:50
1 2
 11/19 marcselina válasza:
Szerintem ha ugy irtad volna le hogy a rossz anyagi helyzet és jot akarsz a babának ,nem akarod azt hogy gyermekotthonban nevelkedjen,lehet nem lett volna ilyen sok a felháborodás.Mit tudsz tenni ellene ez egy rossz kifejezés.az anya felelőséget vállal a születendő gyermekéért.ha nem szeretnél kisbabát akkor védekezz!Ha nem tudsz védekezni akkor ne szexelj!Ha viszont védekeztél és teherbe estél akkor a más dolog!Mindenképpen kerezsd fel a nőgyogyászodat ,ő tud erre neked megfelelő választ adni.
2011. márc. 22. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem szeretnélek támadni és szidni, mert volt már ismerősöm is ilyen helyzetben. Amikor - szörnyű kimondani és nem értek vele egyet -, de elvetélni "jobb lenne", mint abortuszra menni.

De azért jó lenne tisztázni néhány kérdést:

1. Mitől vagy benne biztos, hogy terhes vagy?!

2. Mik azok a körülmények, ami miatt nem szeretnél elmenni abortuszra?

3. Apukával mi a helyzet?

2011. márc. 22. 12:18
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia én kérdeztem hogy hány éves vagy!

Nekünk msot csúszott be párommal a baba szószerint egy nem védekezésből bár én már szerettem volna babát. Ha tényleg terhes vagy akkor ne árcs magadnak és ne árcs a babának. Az abortuszon kívül rengeteg dolog van amit válaszhtasz. De a védekezéssel kellett volna kezdened

1 abortusz

2 megszülöd és felneveled

3 megszülöd és örökbeadod

nagyon sokan vágynak babára

2011. márc. 22. 12:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Vagy megszülöd és inkubátorban hagyod. Bár én tényleg nagyon kíváncsi lennék azokra a tényezőkre, ami miatt még abortuszra sem mersz elmenni...
2011. márc. 22. 14:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát tippem szerint az, hogy nincs 18 és anyuci nem tudja, hogy a lánya már olyan felelősségteljes, hogy nemi életet él...
2011. márc. 22. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Ki tudja. Nekem 27 éves, házas ismerősöm volt ilyen helyzetben, hogy szívesebben elvetélt volna, minthogy abortuszra megy. Mert a szeretőjétől esett teherbe...
2011. márc. 22. 15:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Az se rossz... de egy huszonéves könnyebben megoldja az abortusz miatti 1 nap kórházat mint egy fiatalkorú a szülői beleegyezést...
2011. márc. 22. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

én vagyok aki kiment cigizni

reagálhatnál már vmit, nem gondolod?

2011. márc. 23. 15:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Bármelyik korházba menj be a nőgyogyászaton felvilágositanak. Csak ne késlekedj minnél elöbb keresd fel az orvost.
2011. márc. 25. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!