Ha még az aktus után másnap is mennek ki belőlem a kiskatonák, akkor biztos hogy fel is jutottak?
Most volt peteérésem(remélem). Ha együtt voltunk pl. tegnap este én utána már nem mozogtam lefeküdtem aludni. Mareggel a munkahelyemen észrevettem a tisztaságin, hogy távoznak a katonák maradékai. Ez akkor azt jelenti, hogy még vannak a petevezetőmben is? Gondolom a fölösleg távozik még másnap is. Akkor bízhatok benne, hogy feljutottak és ha esetleg ma hajnalban van peteérésem akkor még sikerülhet a megtermékenyítés?
Igazából azért kérdezem, mert sokszor felmerül bennem, hogy ténylegesen feljutnak-e a kisfiúk, mivel számtalanszor érzem úgy hogy a spermák csak a hüvelyem alülső részébe jutnak.(nem az a "nagy lövő" a párom, már elnézést). És egy év után már sokminden megfordul a fejemben ovu után.
Nagyon köszönöm ha meg tudtok nyugtatni.
Nagyon köszönöm.:) Már nagyon szeretnénk a kiscsillagot.:)
Nektek gratula ha már van baba, ha még nincs akkor szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!