Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pecsételő vérzés az milyen?...

A pecsételő vérzés az milyen? Beágyazódás lehet 12. nap alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal január 19.-én , és 25.-én voltam együtt. A mensimnek 10.én (nem) kéne megjönnnie,de ma vérzést tapasztaltam, nem olyan sűrű mint a mensim szokott lenni, és nem is sötét színű, nem rendes folyás, Sima vér!!! ÉS ég az alhasam picit! mitől lehet? beágyazódástól??
2008. febr. 6. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet, mert én méhen kívülire gondolok, de remélem nem lesz igazam. Ha pozitív lesz, akkor irány a doki, ha negatív, akkor megjött a mensesed.
2008. febr. 6. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A pecsételő vérzéskor csak összemaszalódik a bugyid, lehet barna és "bordó" is.
2008. febr. 6. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ő is pecsételő vérzést írt, nem pedig rendes vérzést.

Szerintem simán lehet hogy a beágyazódástól van.

Ha elmúlik akkor nem mensi volt.

Lehetséges ok még esetleges szex melletti sérülés, méhszáj a hámréteg vérzékeny, vagy fogamzásgátló abbahagyása után is jelentkezhet ilyen!

2008. febr. 6. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A sima vér nem jó jel.....
2008. febr. 6. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én méhen kívüli voltam,nekem pont így kezdődött,nem akarlak ilyesztgetni,de szerintem nézesd meg magad egy dokival,ugyanis én mensiztem,miközben méhen kívüli terhes voltam.De szorítok,hogy beágyazódástól legyen.Egy öreg róka
2008. febr. 6. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6-án jönne a köv.mensi,26 naposak a ciklusaim.Ma volt egy barna folt a bugyimon.Ez lehet a beágyazódás?19-én,22-én voltunk együtt.
2011. jan. 31. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!