Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már biztosan terhesség?

Ez már biztosan terhesség?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 19. 05:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Végeztem még egy tesztet, ez kazettás HCG teszt, 25-ös érzékenységű. Már ittam, voltam wc-n háromszor, szóval ez már nappali vizelet. Felrakom a sima képet és annak a negatívját.

[link]

[link]

2011. márc. 19. 08:19
 12/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Na emiatt szokták mondani,hogy a megszakítás nem tökéletes védekezési módszer :D

Jó egészséget nektek!

2011. márc. 19. 08:37
 13/25 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2011. márc. 19. 08:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Elég fiatal, 23 éves vagyok. Fél éve élünk együtt párommal. Nem terveztük, bár úgy voltunk vele, hogy ha becsúszik, akkor sincs gond. Pont akkor csúszott be, amikor már gumival is védekeztünk az esetek felében. :)
2011. márc. 19. 09:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Ennél pozitívabb nem is lehetne...!:-)
2011. márc. 19. 09:00
 16/25 anonim válasza:

Gratulálok hozzá, ha szerettétek volna.

De 23 évesen fél év kapcsolatba gyereket vállalni? Ezt jól meggondoltad? Nem akarlak kioktatni, de képes leszel felnevelni?

2011. márc. 19. 09:17
 17/25 A kérdező kommentje:
Az ember mindenre képes, ha akarja és ha mindent megtesz érte. Szerintem legalábbis. Egyedülálló anyák képesek 1-2 gyereket felnevelni. Ha mindent beleadunk, szerintem nekünk is sikerülhet. Nem hiszem, hogy az abortusz lenne a megfelelő intézkedés.
2011. márc. 19. 09:29
 18/25 anonim ***** válasza:
Erre én csak annyit mondok, hogy vannak, akik 30-40 évesen vállalnak gyereket sokéves házasságba, aztán mégis elválnak. Attól, hogy valaki fiatal, és egy viszonylag friss kapcsolatba vállalja a babát, még nem jelenti azt, hogy nem lesz képes felnevelni, vagy biztos hogy elválnak útjaik az apukával. Mindkét oldalon egyaránt vannak negatív és pozitív példák is. Én gratulálok a picihez, és sok-sok erőt, egészséget és boldogságot kívánok nektek!
2011. márc. 19. 09:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a babához,Én is 23 évesen estem teherbe és mindössze 3 hónapja voltam akkor együtt a párommal.

Fogamzásgátló mellett,persze!:)

Ma is boldogan élünk a 2,5 éves kislányunkkal és most izgulunk hogy összejött-e a kistesó...Nemsokára tesztelek én is!

Bocs az offért...

Mégegyszer gratulálok:)

2011. márc. 19. 09:57
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket és a gratulációkat. :)
2011. márc. 19. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!