Ha középidőben még menstruáltam, mikor lehetett a peteérés? Mikor érdemes újra tesztelnem?
2007. októberben vettem be az utolsó fogamzásgátló tablettát. (Lindynette 20-at). Azóta egyszer 40, aztán 42 napra jött meg. Az utolsó majdnem három hétig tartott, de a vérzés nem volt túl sok mennyiségre.
Mivel így a középidőben még menstruáltam, mikor lehetett peteérés?
Jan.25-én egy csepp pecsételő vértésem volt, jan.29-31-ig pedig enyhe alhasi fájdalmam. A mellem nem szakad le, nincsenek rajta csíkok, csak kicsit feszül. (ami lehet a mensi előjele is)
Hányingerem sincs, de azért tegnap teszteltem délután, negatív.
Mikor teszteljek újra? Még mindig nem állhatott helyre a hormonháztartásom? ( a tabletta előtt is hosszabb ciklusaim voltak, néha ki is maradt.)
Segítségeteket előre is köszönöm.
szia!
én azt tanácsolom neked, hogy menj fel a timmermann.hu weblapra és ott nézd meg, hogy mikor volt a peteérésed? ott kidobja neked a termékeny napjaidat is. De kicsit utánaolvastam, és én úgy tudom, hogy 21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklusoknál nincs is ovuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!