Ma 10 napja, hogy késik a mensim. A teszt csak ma reggel lett először pozitív (kép)! Nagyon félek, hogy nincs minden rendben, de dokihoz időpontot csak 2 hét múlvára kaptam. Szerintetek mi lehet?
2011. márc. 18. 06:50
11/39 anonim válasza:
Nagyon nagyon halványan, de látom a második csíkot. Milyen teszt ez? Mindenképp csinálj másikat is, erősebbnek kell lennie. Nem baj, hogy csak akkorra van időpontod a dokihoz, hiszen ő sem igazán látna sokkal többet, mert nagyon korai terhesség. Az hogy halvány a csík nem utal fejlődési rendellenességre semmiképp! Várom a következő tesztről a képet! :)
Ja, még annyit, hogy ha olyan helyen dolgozol, ami veszélyes, vagy megrőltető, akkor irass ki szabit, vagy valamit, ha csak a doki 2 hét múlva tud kiírni
12/39 A kérdező kommentje:
A teszt "Suresign" pregnancy test, én nem ismerem, gyógyszertárban vettem 700 Ft-ért, nagyon dizájnos vizeletsugaras, műanyagkupakos, fehér-lila burkolatú teszt. Előírás szerint elvégeztem, majd néztem, kb. 5 perc után elkezdtem látni a csíkot, de zavart a burkolat ezért lefeszegettem. :D
2011. márc. 18. 08:14
13/39 anonim válasza:
Gratulálok!!! A halványka csík is csík! Első baba lenne? Mióta próbálkoztok?
14/39 A kérdező kommentje:
Harmadik baba, de nagyon nagyon vártuk. Rá 1 évet vártunk, a másodikra 2 évet, az elsőre csak 3 hónapot. :) Velem vannak gondok (csak egyik oldalam átjárható, és PCO-s is vagyok, de mind spontán baba, nem kellett orvosi beavatkozás szerencsére).
2011. márc. 18. 08:38
15/39 anonim válasza:
Akkor nagy-nagy gratula és boldog babaváró időszakot!!!! Utolsó voltam!
16/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem bírtam magammal, csináltam egy LH tesztet is, merthogy keresztreakciót adhat HCG-vel. Nagyon erős pozitív lett, márpedig LH-ra nem lehet pozitív, ugyanis február 7-én mensiztem utoljára. :D
2011. márc. 18. 09:38
17/39 anonim válasza:
Nekem az első gyerekkel 8 nap késés után lett először halvány pozitív (az is időn túl), és 9 nap után rendesen pozi. Aztán kiderült, hogy kb. egy héttel később fogant. Semmi gond nem volt!
18/39 anonim válasza:
Ne aggódj!Minden rendben lesz!Gratulálok a babához!Ha 2 hét múlva mész,akkor már szép szabályos petezsákot fog látni az orvos!Minden jót!
19/39 anonim válasza:
Akkor nagyon gratulálok, és igazán szerencsés vagy, hogy így is spontán sikerült!!! :)))
20/39 A kérdező kommentje:
2011. márc. 19. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!