A peteérés melyik szakaszában a legnagyobb a teherbeesés veszélye?
A ciklus közepe a legveszélyesebb. Itt ki tudod számolni a peteérés várható időpontját:
Ha önvizsgálatot is tartassz, szinte tökéletesen pontosan tudod majd, mikor van peteérés. Ne feledd, már a peteérés előtt 2 nappal tilos a szex, mert a spermiumok még legalább 24 óráig életképesek benned!! Önvizsgálat: a peteérés napján a hüvelyváladék hígabb és bővebb lesz, a méhszáj pedig puhábbá válik. A peteéréskor olyan a tapintása mint az ajkadnak, máskor meg mint az orrodnak.
Szia!Én szintén a közvetlen előttem szólóhoz csatizék,mert a hőmérőzés,az ovuteszt csak akkor jelez,ha PÉ-d van akkor meg már késő,a spermák pedig még élhetnek simán.Én még a méhszájpróbát nem csináltam,mert szerintem kicsit nagyon -nagy a fertőzés veszély,hiába mosol higiénikusan kezet,és elég kellemetlen vizsgálgatni magam,de az egyszerűség kedvéért,a 10.-17.napig vagy nem szexelnék(mondom én mint szexmániás:D),vagy megszakításosan,amiből persze lehet baba,mert az előváladékot a férfi nem érzi,már abban is vannak hímivarsejtek.Viszont én elkezdeném magam figyelni 2-3 hónapig hőmérővel és ovuteszttel,hogy pontosan megállapítsam mikor ovulálok,és utána abban az átlag időszakban vigyáznék.
Gyógyszerről,gumiról,pesszáriumról,Pharmatex hüvelykúpról még nem hallottatok?Ha nem akartok babát,akkor miért nem védekeztek?Ha ezt így is csináljátok,és egészségesek vagytok,a nem védekezünk csak a naptár szerint,ebből baba lesz.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!