Aki mensi előtt pecsételt kicsit mindig, annak hogy alakult ez amikor terhes lett?
Figyelt kérdés
Akkor is pecsételtetek, vagy akkor semmi nem volt egyáltalán???2011. márc. 16. 09:11
1/11 anonim válasza:
Mensi előtt napokig pecsételtem.
A terhesség elején egy kis rózsaszínes-barnás folyásom volt a 4. és az 5. héten. A doki Duphastont írt fel, attól elmúlt. A 7. hét végén abba is hagytam a szedését.
2/11 A kérdező kommentje:
És milyen jellegű volt a folyásotok állagra, aki terhes lett? Nyúlós? És mennyi?
2011. márc. 16. 09:25
3/11 anonim válasza:
Én mensi előtt mindig napokat barnáztam. Mikor sikerült a baba jóval a mensi előtt volt egy kis barna csepp, gondolom ez volt a beágyazódás, aztán semmi. Majd az 5. hét közepén volt még egy kis barna folyásom de arra kaptam duphastont.
4/11 anonim válasza:
Szia! Én 4-5 napokat barnáztam mensi előtt. A múlt héten nem jött meg és egyáltalán nem pecsételtem. Szerencsére azóta sem. Ma vagyok 4+5 hetes. :)))
Bocsi, hogy belekérdezek: kedves válaszolók, amikor az orvos felírta a gyógyszert a 4-5. héten, akkor megnézett UH-val? Én 5+0 megyek és nem tudom látni fog-e már valami?
5/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok újra. Mivel még épp hogy csak pozitív lett a tesztem, nem nézett meg a doki, mert nem látott volna még semmit. Én mondtam neki, hogy inkább csak egy hét múlva nézzen meg (5-6 hetesen), mert nem akartam feleslegesen aggódni.
7/11 A kérdező kommentje:
holnapra nem várnám, de már érzem hogy meg fog jönni, mire felébredek. :(((
2011. márc. 16. 18:24
8/11 anonim válasza:
5 hetesen petezsák látszódott szikhólyaggal, 6 hetesen már dobogott a szivük :)
9/11 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de már jobban barnázok és kicsit csökkent a hőm, de még 2 tizeddel alaphő felett vagyok.
14 napja volt ovum. Nem ma kellett volna megjönnie?
2011. márc. 17. 07:19
10/11 A kérdező kommentje:
na most már vérzek. :(
2011. márc. 17. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!