A Corax ovulációs tesztet melyik napszakban kell használni?
Figyelt kérdés
A munkám miatt reggel fél nyolckor, vagy este 6 órakor tudnám elvégezni.Szerintetek melyik a jobb időpont?2008. febr. 5. 18:54
1/3 anonim válasza:
Szia!Én a Corax-szal befürödtem,a DM-ben vettem.Nekem eddig a Gabriel vált be,854 forint,és ha még nem telt el egy hét a mensikimaradásod óta,mindenféleképp hajnali első vizeletből javaslom,de vigyázz mert ha babás vagy,és kevés a HCG hormon benned,mert túl hamar tesztelsz,nega lesz.Én ezért javaslok egy hét türelmet.Sok sikert.Egy öreg róka
2/3 anonim válasza:
Szia!Öreg róka vagyok.Az első választ én írtam.Félreolvastam a kérdésed,HCG tesztet láttam.Az ovuteszteket nem ismerem,de gondolom beleírják,hogyan használd.Ha a terhességi tesztekből indulok ki,akkor inkább reggel,de bizti lesz olyan aki tapasztaltabb ovutesztben mint én.Bocsi még egyszer.
3/3 anonim válasza:
A legjobb este elvégezni,és minden nap ugyanabban az időpontban kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!