3 óra múlva be kell adnom a tüszőrepesztő injekciót? Aki csinált már ilyet, az hogyan csinálta? Eléggé félek, mert még a tű látványától is remegek.
Hú, megértelek. Nekem szerencsére az apósom orvos, ő adta be a múltkorit. Én se mertem volna, még így is remegtem.
Egyébként a köldököd mellett kell összecsippenteni a bőröd, és beleszúrni, bár nem mertem odanézni.
Előtte fertőtlenítsd le!
Ügyes legyél! Nekem ma 8-kor adja be a "házi orvosom".
Hogy sikerült???
Én nem mertem egyedül, pedig nekivágtam, de aztán mégis szólnom kellett apósomnak.
Szia, sikerült beadnom, de utánna kezem-lábam remeget, és bőgni kezdtem... De mindegy a cél érdekében, mindent!
Most Te hogy vagy? Nekem apró menstuációs szerű görcseim vannak és szúrkálásokat érzek. Nálad?
Én inkább feszítő érzést érzek. Holnapra mégdurvább lesz. A múltkor is csak emiatt a fájdalom miatt volt kellemetlen az inszem.
Ügyes vagy, én nem mertem volna!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!