Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz, hogy nem ajánlott...

Igaz, hogy nem ajánlott cickafarkteát fogyasztani azoknak a nőknek, akiknek miómájuk van?

Figyelt kérdés
Állítólag növekedheznek tőle.
2008. febr. 5. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Megint csak Maria Treben:Egészség Isten patikájából c.könyvét ajánlanám,2-3 ezer forint,de abban mindent megtalálsz.Szerintem pont az ellenkezője,mert jó a miómára is,de olvass utána.(A régi dokim és más kollégája nekem is ezt mondta,de ők gyógyszer pártiak)Egy öreg róka
2008. febr. 5. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Valahol én is azt olvastam, hogy ha a nök naponta meginnának egy cickafark teát semmi nögygyászati problémájuk nem lenne. Nekem mikor cisztám volt, hónapokig ittam, amelett hogy felszívódott a cisztám, rendszerezödött a menzim, és nem voltak menzi görcseim sem.
2008. febr. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!