Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a folyás peteérés...

Milyen a folyás peteérés után, ha megtörtént a megtermékenyítés és milyen, ha nem történt meg?

Figyelt kérdés
2008. febr. 5. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia!MIndenkinél más és más,erre nem lehet alapozni sajna,én például soha nem figyelem,mert erre menne el minden időm.Arra hogy másnak milyen,és neked milyen,még nem lehet alapozni,mert sajna akármelyikőtök bármilyen beteg is lehet,és az már alapjaiban megváltoztatja a folyást.Ne a folyással foglalkozz,hanem várd ki a mensidet,megjön-e,milyen lesz?Mert lehet hogy miközben mensizel babás vagy(én is az voltam).Figyeld magad,ha valami furi,tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!