Hétfőn inszemre készülök. A tüszőm 20 és 22 mm, a méhnyálkahártya 9 mm vastag. Milyen esélyeim lehetnek?
Ezek az eredmények tökéletesek!
Most már csak az kell,, hogy higyj a sikerben!
Drukkolok!
Úgy tudom, ezek jó eredmények. Mi még csak készülünk rá, ha megjön akkor kezdődnek a szurik.
Mivel stimuláltak és mi a baj ami miatt inszemre mentek?
Én már most annyira izgulok, pedig van egy csomó időm. :)
Én is inszemre megyek hétfőn! Te melyik intézetbe mész?
Nekem ez a 2. A múltkor a 13. napon nekem 20 mm-es volt a tüszőm, a nyálkahártyára nem emlékszem, és a 16. napon volt az inszemináció.
Tegnap pedig, a 11. napon 16 mm-es tüsző, 8 mm-es nyálkahártya.
Szerintem jók a méreteid. Úgy tudom, hogy 20 mm-től jó a tüsző nagysága.
Lehet, hogy hétfőn találkozunk?
A Forgács Intézetbe járok, ott lesz hétfőn az inszem. Én is nagyon félek, és izugok és nagyon-nagyon reménykedem....
Mindenkinek sok szerencsét, hajrá hétfőn:-))))
Akkor nem találkozunk, mert én a Kaáliba járok. De azért, ha nem baj, szeretném tudni, hogy mi van Veled az elkövetkezndő 2 hétben (meg utána is), és hogy milyet teszteltél.
Ne félj, mert egyáltalán nem fáj, csak kicsit kellemetlen. De az is csak azért, mert előtte e tüszőrepesztő hatására elégéé fáj az alsó rész. Legalábbis nekem így volt
Sok sikert hétfőre!
Rendben, az jó lenne, ha kicserélhetnénk a tapasztalatokat.
Nem látom a privát mailedet, így oda nem tudok írni, de hogy megtaláljuk egymást, akkor itt a kérdésem alatt folytatjuk.
Akkor kedden! Szorítok értünk:-))
Hogy vagy?
Én sajnos nem fűzök sok reményt a sikerhez. Elég rossz lett a spermaképünk. :( A múltkor nem győzte dicsérni a doki, annyira jó volt, és akkor se lett meg a várvavárt eredmény, akkkor most hogy is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!