Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én 3 év próbálkozás után...

Én 3 év próbálkozás után estem teherbe. Közben, a vizsgálatok alatt kiderült, hogy kétszarvú méhem van. Sajnos 10 hetesen elment a baba. Missed. Abom volt. Egy évig semmi. Most laparoszkópiám lesz. Kétszarvú méhel sikerül kihordani egy babát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szia,

de jó, hogy írtál. örülök, hogy minden rendben és semmi akadálya a babának! akkor továbbra is drukkolok, hogy hamar összejöjjön.

nekem nem csináltak laparoszkópiét, mert a hsg után kiderült, hogy nagyon sok vágásra, varrásra (azaz trancsírozásra) lenne nálam szükség, és lehet, hogy csak rontana a helyzeten. ijesztgettek utána is, hogy így nehéz lesz teherbe esnem és/vagy nem fogom tudni kihordani a babát. a hsg utáni hónapban terhes lettem, és eddig az égvilágon semmi baj és úgy állok hozzá, hogy nem is lesz. még 12 hét és megszülethet egészségesen :)

2011. márc. 25. 13:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Én is nagyon drukkolok, nektek, hogy egészségben megszülessen a baba. De ez úgy is így lesz. Ha eddig minden jól ment ezután is jó lesz. Minden jót kívánok hozzá és sok boldogsáot.
2011. márc. 27. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:
köszönöm a drukkot, és én is nagyon sok boldogságot és sikeres babavállalást kívánok nektek!
2011. márc. 30. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!