A 27. és a 29. napon volt egy csepp vér, de semmi több
és azóta sem. Mi lehet a baj, ha egyáltalán baj?
Figyelt kérdés
Szeptember 25-én abbahagytam a Yadine fog. gát szedését utána megjött 29-én.Majd a következő rá 41 napra és az azt követő 43 napra ( ez december 21. volt)és azóta semmi.Csináltam február 2-án ((46. nap)egy tesztet de negatív. Egyébként a 27. és a 29. napon volt egy csepp vér de semmi több és azóta sem.Mitől van ez?A doki azt mondta azért nem jön meg (Jan 10-én voltam ,) mert fogynom kellene 10 kg és akkor lesz baba.(88kg vagyok és 175 cm )21 éves vagyok és a párommal nagyon szeretnénk a babát.
2008. febr. 5. 08:05
1/7 anonim válasza:
szia először is nyugodj meg szerintem még bekavar a fogamzásgátló hatása a szerevezetedbe szerintem nem lehet probléma hogy egy picit teltebb vagy nekem meg mindig azt mondják hogy azért nem esek teherbe mert olyan vékony vagyok 167/53 na de szerintem ez nem befolyásolja a teherbeesést én a helyedben kikérném egy másik orvos véleményét!üdv
2008. febr. 5. 08:22
2/7 hanga86 válasza:
én majdenm ugyanígy voltam,és kaptam Norcolutot ami meghozta a mensimet,majd Clostilbegytet(felet 5 napig),ami meg helyrehozza peteérésemet(remélem).én is 22 leszek:)sztem menj drhoz.drukkolok neked:)
2008. febr. 5. 08:35
3/7 anonim válasza:
Szia, így van, ahogy az előttem szóló is írta...szerintem is csak a fogigátló kavar be.
Sok sikert a babához, drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön :)
2008. febr. 5. 08:35
4/7 anonim válasza:
Szia mikor én abba hagytam a fogamzásgátlót 2 hónapig még jött aztán egy évig semmi. Voltam dokinál aki azt mondta minden rendben van , ez hormonális probléma, adhat gyógyszert hogy megjöjjön, de az megint csak hormon tabletta. De akkor annyira pattanásos voltam és bördoki is azt mondt hormonális, így adott gyógyszert , egyszer megjött aztán megint semmi. Na egy év után rendesen megjött. Gyorsan el is kezdtem szedni megint a gyógyszert. Azt nem tudom, hogy akkor egyáltalán nem volt pete érésem. amúgy 88 kg nem kevés de azért magas is vagy. annyira kövér nem lehetsz, de ha fogysz 10 kg-t az a terheség alatt nagyon jó lesz hogy nem kell a szivednek, tüd´ödnek még azt a plussz 10 kg-t is cipelni. Amúgy szerintem a súlyodhoz nincs köze a mensidnek, mondjuk a fogantatáshoz lehet.
2008. febr. 5. 08:39
5/7 anonim válasza:
Szia, én 25 éves vok, 168 cm, és 90 kg. Még nem terhes. 1 hete voltam dokinál, rákszűrésen, ott mondtam, hogy babát szeretnénk. Nyilván látta a doki, hogy túlsúlyos vok, de nem mondta, hogy most akkor le kell fogynom, és kész! sok ismerősöm esett pl terehrbe ilyen kövéren, és nem volt semmi baj velük. Én aug. végén hagytam abba a gyógyszert, eddig már 4x megjött, arányleg pontosan. Most a következő mensit NEM várom, remélem baba van / lesz végre!
Szerintem neked a tested még nem állt helyre a bogyó kihagyása után. Próbálkozzatok, amikor csak jól esik, és 1x biztos sikerül majd a baba! Drukkolok nektek! :))))))))
2008. febr. 5. 09:01
6/7 anonim válasza:
A sógornőm 170 cm és 150 kiló és 4 fia van! Szerintem is a fogamzásgátló kavart be. Be fog állni, csak nyugi.
2008. febr. 5. 09:41
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a választ mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni még hogy ha felirja a doki a Clostilbegyt az mennyibe kerül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!