Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív teszt után legkésőbb...

Negatív teszt után legkésőbb hány nap múlva jön meg a menszesz (utrogestant szedtem)?

Figyelt kérdés
Inszemináció után 17 nappal teszteltem negatívat,akkor már tuti nem lehet baba ugye?Már kikellett volna mutatnia ha lett volna valami.Három napja vettem be utoljára utrogestant,mikor jön már meg végre?Ilyen sok idő kell neki?Vagy mennyi a legtöbb idő mire megjön?
2009. febr. 20. 12:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kitartás, hátha sikerült...drukkolok
2009. febr. 20. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
És most addig nem is tudtok próbálkozni, amíg meg nem jön normálisan? És ha nem jön meg, nem kell orvoshoz menni?
2009. febr. 20. 13:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát amíg nem jön meg addig nem.Azt mondta a doki,ha negatív a teszt,hagyjam abba a gyógyszert hogy megtudjon jönni.Én azt hittem meg is jön másnap és hívhatom mikor menjek újra.
2009. febr. 20. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagok. Ugyanezt mondta nekem is és azóta semmi. Most nem tudom, hogy várjak még, vagy menjek el hozzá, hogy megnézze mi van.
2009. febr. 20. 13:28
 15/19 A kérdező kommentje:
és te hány napja hagytad abba a gyógyszert?
2009. febr. 20. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:
12-én szedtem be az utolsót. 8 napja. És semmi, de még csak folt sincs már. Semmi tünet, hogy meg akarna jönni. Nem tudom meg fog-e egyáltalán, vagy már nem jön meg, csak a jövő hónapban.
2009. febr. 20. 14:40
 17/19 A kérdező kommentje:
hát ez így nagyon gáz,én ettől félek,mert nem akarok emiatt csúszni egy hónapot mert nem jön meg majd csak egyszer valamikor.Nekem ha hétfőig nem jön meg,beszélek a dokival hogy írjon fel valamit amitől megjön.
2009. febr. 20. 15:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is megvárom még ezt a hetet, aztán hétfőn én is hívom a dokit, de bihztos vagyok benne, hogy nem fog megjönni.
2009. febr. 20. 15:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát lányok, nem lehet, hogy mégis baba van a dologban? Én mikor abbahagytam az Utrogestan-t a negatív teszt után, rá 3 napra megjött.
2009. febr. 20. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!