Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS lányok! Nektek is magas...

PCOS lányok! Nektek is magas volt a hőtök a ciklus elején?

Figyelt kérdés
Merckformint szedek napi egyet. Ez segíti a peteérést rendbetenni?
2009. febr. 20. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia.Pcos.s vagy?Mikor derült ki és hogyan?Bocs hogy nem válaszadó vagyok, hanem kérdező, de félek én is az vagyok!
2009. febr. 20. 12:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem csak annyit írt a leletes papíromra, hogy PCO szindróma. Volt Uh, de ott nem látott cisztát ... így végül is nem tudom, de engem már évekkel ezelőtt is kezelt ezzel. Most csak nem tudom a hőmet hova tenni. Egyszerűen fogta magát, s fent maradt. Ezért kérdeztem, hátha más is tapasztalt ilyet!
2009. febr. 20. 12:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Elküldenéd a körbédet?Hogy hogy fennmaradt a hőd?
2009. febr. 20. 12:11
 4/12 A kérdező kommentje:
2009. febr. 20. 12:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Mit veszel ki belőle?
2009. febr. 20. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:

szia! én is pcos vagyok. nekem nem volt magas a hőm. én 1 havi adag clostilbegitet szedtem be, és nagyon szerencsés voltam, mert rögtön meg is fogant a baba. a peteérésem után fennt is maradt a hőm. remélem neked is a baba miatt maradt fennt, nagyon szorítok. én nem szedtem merkformint, csak clostit.

sok sikert!

üdv 21 hetes pcos kismami

2009. febr. 20. 12:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Két tesztem már negatív :( Egyszerűen nem értem. Elvileg látott egy domináns tüszőt az előző ciklus 28. napján. De már komolyan nem értem, hogy mi lehet ez.
2009. febr. 20. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az első ilyen görbéd ahol ilyen magas a hőd ciklus elején? Azért kérdezem, mert az előző ciklusom nekem is hasonló volt: [link]

Egy szép kis hosszú ciklus lett belőle:( Én azt még nem hallottam, h pco miatt is lehet a hő magas, csak, h pajzsmirigy tarthatja magasabban. Most egy kicsit én is megrémültem, nem ám nálam is az van. Bár voltam uh-n, meg hormon vizsgálaton, de rendben volt minden.

2009. febr. 20. 12:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Hány órakor méritek? Mert sokat számít.Aki 10 kor kel annak magasabbat mutat mint annak aki 6 kor kel.
2009. febr. 20. 13:03
 10/12 A kérdező kommentje:

12:44 --> de neked legalább estt valamennyit, nekem egy picit sem :(

13:03 --> minden nap 7:30-kor szundi alatt 5 percig higanyossal a számban

Szóval ti sem értitek? :(

2009. febr. 20. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!