Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a párom családjában van...

Ha a párom családjában van meddő férfi akkor ez nálunk is jelentkezhet?

Figyelt kérdés
mert november eleje óta próbálkozunk sikertelenül
2008. febr. 5. 03:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ti még nem régóta próbálkoztok, így emiatt nem kéne aggódnod.De,ha annyira zavar csináltassatok spermium vizsgálatot.
2008. febr. 5. 05:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem törvényszerű a dolog, de kérj a nődokidtól a párod számára egy beutalót az andrológiára, ahol megcsinálják a spermaszámlálást, és akkor többet fogsz tudni.
2008. febr. 5. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Egyetértek az előttem írókkal,annyit még hozzá,hogy a mai rendszerben nem biztos hogy ilyen hamar szóba állnak veletek sperma vizsgálatra,mert ha jól számolom max.4 ciklusod lehetett azóta,mi 2 éve!!!!próbálkozunk,de még nem küldtek bennünket sem spermavizsgálatra,sztem egy picit legyetek türelmesebbek,általában a jó orvosok LEGALÁBB egy évet szoktak javasolni,előbb nem foglalkoznak veled.MOst február van,novemberig még hosszú az idő.Van aki 8 éve vár a babára,legyetek egy picit türelemmel,és nemsokára kopogtat a gólya.Az hogy valaki a génjeiben hordozza a rákot,mert mondjuk apukája rákos volt,az még nem jelenti azt,hogy ő is rákos lesz,ugyanez vonatkozik bármilyen betegségre.Ha alkoholizálással,cigivel,forró fürdővel,más káros tevékenységgel nem segítetek rá a meddőségre,ha csak az alapvető dolgokat említem,akkor nemsokára szülők lesztek.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Kellene tudni, az a családtag mitől meddő. Korántsem biztos, hogy genetikai oka van. Ha pedig nem genetikai az ok, akkor ugyan hogyan örököülhetné a párod???

Éljen minél egészségesebben. Te meg már most is vigyázz annyira magadra, mintha babás lennél. Pl. ne dohányozz, ne igyál sok kávét, ne szedj gyógyszert, egyél sokszor, egyszerre keveset, táplálót, fehérjében és vitaminban gazdagot, szedj terhesvitamint. Hidd el, ha odafigyelsz, akkor mire tényleg babás leszel, már megszokod az egészségesebb életmódot. Babódnak pedig a lehető legjobb feltételeket adod meg ezzel :)

2008. febr. 5. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát és persze a jókívánságokat!!Várunk akkor év végéig és ha akor sem lesz semmi megyünk a dokihoz!!Addig is próbálkozunk!!Majd megírom hogy sikerült-e vagy sem!Mégegyszer köszi!!
2008. febr. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!