10 napja késik. Mikor csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
Szuro érzés érzek a hasamba mint ha meg akarna jonni a mensim. Lehetek terhes? Fontos lene h. vki válaszoljon mert elég fiatal vagyok és nem sok mindent tudok a terhességrol. elore is koszi! ! !2008. febr. 4. 21:13
1/6 anonim válasza:
Bizony lehetsz terhes ha adtál rá okot.Amilyen hamar tudsz,csinálj tesztet,ennyi késés után már biztosan kimutatja,h babás vagy-e.Mástól is késhet,pl. idegeskedés,fogyokúra,ciszta stb.Nekem is volt ilyen,8 napot késett, a tesztem negatív lett és egy-két nap múlva meg is jött.Rossmannban vagy dm-ben vehetsz tesztet,pár száz forintba kerül és csak el kell venned a polcról,még kérni sem kell. Drukkolok,h minden rendben legyen!
2/6 anonim válasza:
Szia
Mar holnap csinalhatod is a tesztet.Es ha 10 napja kesik akkor nem is kotelezo a reggeli vizeletbol csinalni,de olyan tesztet vegyel amire ez fel van tuntetve /A NAP BARMELY SZAKASZABAN ELVEGEZHETO/.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is csinálj tesztet,biztos ami biztos!
4/6 anonim válasza:
Szia, csinálj nyugodtan tesztet,ki fogja mutatni.
5/6 anonim válasza:
Mennyire vagy fiatal? Hány éve mestruálsz? Mert ha csak rövid ideje, előfordulhat hogy még nem állt be a ciklusod és azért késik, de ha aggódsz csinálj egy tesztet a reggeli első vizeletedből. Védekeztetek ugye?
6/6 anonim válasza:
már nyugodtan tesztelhetsz. most akkor szeretnél babát, vagy sem? Ha nem, akkor miért nem védekeztek? Vagy védekeztek, csak baleset volt? Vagy, ha meg szeretnél, akkor miért probléma. Kis utánaolvasással mindent meg tudsz a terhességről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!