Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja nagyon fáj a mellem....

4 napja nagyon fáj a mellem. most máshogy mint mensikor szokott. mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
a mensim 9-én lesz aktuális.nekem elötte 2 nappal szokott fájni,nem ilyen korán.most nem is úgy fáj.akkor csak feszülni szokott.most erősen fáj.nem birok rajta feküdni,még oldalt sem.fáj ha nincs rajtam melltartó.ha van.kicsit jobb.kikerekedett,és csomók is vannak benne.olyan mint egy lufi.a bimbó udvarom is nagyobb.már elsírtam magam,annyira tud fájni.még a ruha is nyomja.mitől lehet ez?köszi a válaszokat.
2008. febr. 4. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan ezt éreztem amikor terhes voltam......sajnos nekem elhalt tavaly augusztusban...türelem és teszt! persze lehet hormon változás is......attól is fájhat! nekem most pl. viszket de nagyon és érzékeny is..... nem tapasztaltam még ilyet korábban......nekem még bő egy hét a mensiig....ha babát szeretnél drukkolok neked!!!!!
2008. febr. 4. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ és a drukkot.én szintúgy neked!!!
2008. febr. 4. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem is ez volt a baba legelso tunete.Mikor megjott mindig fajt,de ez a fajdalom joval erosebb volt,ugyan azokat eltem at mint amit Te leirtal.Szerencsere mar kevesbe faj,de teljesen nem mult el.

Szerintem,ha nem jon meg 9-en akkor mar csinalhatod is a tesztet,mert vszinu babad lesz.

10 hetes kismama

2008. febr. 5. 05:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is a babára szavazok,ez nagyon egyértelmű tünet.Drukkolok.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi.annyira aranyosak vagytok!most könnyeket csaltatok a szemembe.talán végre én is átélhetem és nem csak egy álom marad.köszi
2008. febr. 5. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!