Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. cn 15mm tüsző, ma 13. cn...

11. cn 15mm tüsző, ma 13. cn 19mm-es tüsző. Megrepedhet még ma? (28 napos ciklusaim vannak de az uccsó kettő csak 26 volt, ezért is tartok tőle kicsit)

Figyelt kérdés
Azt mondta doki hogy ma még semmiképp ne szeretkezzünk, csak holnap este. Megérzem az ovut, és eléggé fáj az oldalam. Félek hogy le fogunk csúszni róla a holnap estével. Szerintetek késő lesz már a holnap este? Esetleg reggelre is iktassunk be egyet? Szombaton megyek megint megnézni megtörtént e a repedés. Köszi
2011. márc. 10. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem szeretkeztek ma és holnap is? Én nem kockáztatnék...
2011. márc. 10. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát mert ma azt mondta semmiképp. Csak nem értem miért. Lehet a spermák miatt. Párom hónap végén megy spermakukkra, mert már 1 éve próbálkozunk...

Tegnap reggel voltunk együtt utoljára. És most csináltam ovutesztet közel egyforma a csík, szóval szerintem pozinak számít... :)

2011. márc. 10. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
19 mm-es nem igazán reped meg magától, minimum 20-21 milisnek kell lennie ami kb holnapra lesz akkora! Igaza van a dokidnak, holnap mindent bele!!Amikor már nem fáj majd, vagyis elmúlik az ovus fájdalom na akkor már megrepedt.
2011. márc. 10. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Okés,én arra gondoltam hogy eddig 2mm-t nőhetett átlagban egy nap... és akkor már 21mm-es estére.... :)

Eddig csak párszor volt olyan hogy nagyon fájt, és egy tűsszentés után borzasztóan és utána elmúlt fokozatosan, szerintem akkor repedhetett meg/szabadult ki... Meg reggel majd látjuk úgyis a hőmből ment e feljebb... :D Már várom... :D

Nagyon bízok ebben a hónapban...

2011. márc. 10. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked:) hát ez esetben én hajnalba és este is rámásznék apára:))
2011. márc. 10. 17:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát még mindig parázok lecsúszunk. Mondtam páromnak siessen haza, mert reggel a hőm is felment. Még fáj a hasam de a tegnap estéhez képest semmi... :( Úgyhogy nem tom mi van... :(
2011. márc. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!