Csak a nőgyógyász írhatja fel a clostilbegyt-et?
Nekem nőgyógyász írta fel, mert nem volt peteérésem.
Az első alkalommal szép nagy cisztáim lettek tőle, mert én marha későn mentem uh-ra megnézetni, és nem repedtek meg a tüszők. Várnom kellett 1 hónapot, hogy felszívódnak-e maguktól, de szerencsére eltűntek.
Ha elkezded szedni erre figyelj majd oda. Ált. 10 naptól érdemes uh-ra menni, nehogy úgy járj, mint én.
Szerintem csak nődoki írhatja fel!
csak nőgyógyász írhatja fel és a szedés mellett ajánlatos az uh kontroll. én tüszőrepesztő injekciót is kaptam úgy biztos megreped az érett tüsző és elkerülhető a ciszta.
24 hk
10.48-as vagyok!
Nálunk 1,5 éve nem jött a baba. A doki vérvételre küldött a ciklus 3. és a 21. napján, és folyamatosan követték a peteérést uh-on. Akkor derült ki, hogy nincs peteérésem, és ezután kaptam a clostit (+tüszőrepesztőt és duphastont).
Már a sokadik ilyen próbálkozásnál tartunk, de baba még sehol sajnos, úgyhogy ezt sem garancia a sikerre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!