Elvileg a 6hetes terhességet már kimutatja a teszt ugye?
Figyelt kérdés
Csak mert késik a mensim és jövő héten megyek a dokihoz de már van 4negatív tesztem!2011. márc. 10. 08:12
1/12 anonim válasza:
Igen elvileg azt már nagyon erősen ki kellene mutatnia. Nekem négy napja késik és nega minden tesztem:(
2/12 A kérdező kommentje:
:( Hát köszike!
2011. márc. 10. 08:20
3/12 anonim válasza:
De figyi ha valaki már hat hetes terhes az azt jelenti, hogy két hete nem jött meg neki. Neked ennyit késik??Máskor is szokott? Nem kezdtél el a legutolsó ciklusodban valami gyógyteát inni vagy gyógyszert szedni ami bezavarhatta a mensid? Félidőben volt peteérésed? Vagy kb hanyadik nap körül, mert nekem mikor az elsővel terhes lettem akkor mensi előtt pár nappal volt a peteérésem és mensi alatt csak barnás pecsételés és kb 12 nappal később lett csak a teszt pozi.
4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó mensim január 31.-én volt!30Napos ciklusaim vannak napra pontosan.olyan 16.nap volt a pete érésem mert éreztem hogy fáj a hasam meg volt folyás is!Aztán nem jött meg a mensim!Vártam 3napot aztán teszteltem negatívat!Aztán még csináltam 3tesztet de mindegyik negatív!Hasam fáj és görcsölget....amúgy meg semmit nem érzek!Gyógyszert nem szedek és gyógyteát nem ittam!:(
2011. márc. 10. 08:29
5/12 anonim válasza:
Egen akkor kb március 2.án lett volna aktuális a mensid, nem tudom sajna miért nem jön meg neked, most azt sem mondhatom, hogy lehet ciszta miatt, mert nekem volt cisztám életem során többször is és nem befolyásolta a mensim idejét. Nincs más választásod, vagy vársz még, vagy elmégy dokihoz. Nagyon rossz lehet neked a bizonytalanság.
6/12 A kérdező kommentje:
hát az!:( mert akkor ezek szerint nem vagyok babás... :( jövőhét csütörtökön megyek dokihoz!Azért előtte még tesztelek egyet hátha....meg azért tudjam mire számíthatok!De szerintem nem sok jóra! :(
2011. márc. 10. 08:53
7/12 anonim válasza:
Azért ne keseredj el, van még remény, mert mi van ha mondjuk mégsem 16-án ovuláltál, ok.meg volt a folyás, az ovus fájdalom de a tüsződ csak rá két vagy három napra repedt meg, akkor még van esély. Én szurkolok neked minden kép! Én tuti mennék a háziorvoshoz és kérnék egy beutalót béta hcg-re nézzék meg vérből.
8/12 A kérdező kommentje:
Ilyet lehet csak úgy csináltatni?:) Akkor délután megyek is a beutalóért! :) Hátha tényleg igazad van ! :)Köszi a válaszokat! :)
2011. márc. 10. 09:03
9/12 anonim válasza:
Igen lehet, nekem a háziorvosom adott beutalót és megnézték a második terhességnél,mondtam neki, hogy tudnom kell mert sokára kaptam időpontot a nődokitól és addig beleőrülök a várakozásba:)megkaptam a beutalót másnap reggel elballagtam vérvételre és délután már meg is volt az eredmény.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen....ezt nem is tudtam! :) Akkor ma tényleg elmegyek mert délután rendel a házi orvosom! :) akkor holnap már többet fogok tudni :) elvileg! Nagyon köszönöm az infót!:)
2011. márc. 10. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!