Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az egyik teszten 2 csík...

Ha az egyik teszten 2 csík van kétszer is, később pedig más teszt negatívat mutat, akkor higyjek a 2 pozitiv tesztnek?

Figyelt kérdés
nem rég irtam hogy vettem 2 tesztcsikos medilabot.megcsináltam az egyiket este..baromi halványan de ott volt a 2.csik..reggel megismételtem és ismét 2 csik de már egy fokkal sötétebb..ma vettem lilyt..és negativ..bár este fél 7 volt amikor csináltam-.lehet hogy a medilab érzékenyebb?mert tüneteim azok vannak böven.hajjaj.-hihetek a 2 pozitivnak?elvileg 3 hetes lehetek kb..
2008. febr. 4. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok, szerintem elhiheted, hogy babó van! :-)) Ha már 2x is volt 2 csíkos a teszt, az tuti, hogy az!

Ha gondolod pár nap múlva csinálj még egyet. :)))))))))))

2008. febr. 4. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem nem mutata ki a teszt pedig már 5 hetes voltam ugyhogy az a biztos ha vársz még 1-2 hetet és mész uh-ra az tuti amugy gratula:)
2008. febr. 4. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
a MEDILAB az egyik legjobb és érzékenyebb teszt nekem már 2-3 hetes terhességet kimutatott halványan !!! ez a fajta sosem tévedd én mindig ezt használom már 10 éve !!! gratulálok kismama :)
2008. febr. 4. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Gratulalok neked babad lesz.

9 hetes kismam

2008. febr. 4. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is babát vársz! De ne este tesztelj, hanem reggel az első vizeletből, mert akkor koncentráltabb a HCG a szervezetedben.
2008. febr. 5. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Babód lesz!Gratula,2 csík,az 2 csík.A másikkal ne foglalkozz!Jó babavárást.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 11:52
 7/7 A kérdező kommentje:

hellllloooo...

köszi mindenkinek..a doki ma megállapitott egy 6 hetes terhességet..sok puszit küld nektek a világ legboldogabb kismamája

2008. febr. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!