Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs menstruációm. Nem lehet...

Nincs menstruációm. Nem lehet gyerekem? (lent)

Figyelt kérdés

egyáltalán semmikor nincs (2 évig szedtem gyógyszert, előtte 4-5 hónaponként egyszer jött meg)...most 7 hónapja leálltam a gyógyszerrel, semmi... az orvos megvizsgálta a méhem, és nem talált cisztát, v. más rendellenességet, csak h hátrahajló méhem van, és vlsz. nincs peteérésem.

lehet ez a stressztől, ill. soványságtól? pajzsmirigyproblémám sincsen.

2011. márc. 9. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszerekkel lehet, hogy lehet, kérdezd meg az orvosod
2011. márc. 9. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy egy teljes méregtelenítőkúra lehet segítene, ami kiszedné az eddig felhalmozódott tabletta szar hatásait. mert szegény szervezetünk kapja az ívet a tabitól.
2011. márc. 9. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:
nem a gyogyszertol van, hiszen mar elotte sem volt rendszeres, en addig jarnek az orvoshoz, amig meg nem tudom mi a gond
2011. márc. 9. 00:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Vékony, vérszegény lányoknál megfigyelhető ez a probléma. Szervezetük nem lát el anyai, megtermékenyülésre alkalmas feladatot, amit jelez a soványság, a női hormonok alacsony szinten való működése. Szükséges a szervezet felerősítése, megfelelő táplálkozással, vitamint tartalmazó ételekkel.A mélyebb okokat kell feltárni. Szembe kell nézni a saját hibáinkkal, eltolt élethelyzetünkkel.Ki kell záratni a szervi, vagy más komoly okot. Kimaradhat a menses fokozott stressz miatt, hosszabb utazás, vagy nagyobb változás következményeként. A szervezet ekkor önmaga védekezésére fordítja az energiát.
2011. márc. 9. 00:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet valami hormonproblémád van. Nem ártana endokrinológushoz elmenned.
2011. márc. 9. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!