Minek a jele az hogy nagyon szúr a jobb oldali petefészkem a 14. napon? Peteérésre, terhességre, vagy mire utalhat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 20:29
1/4 anonim válasza:
Valószínüleg peteérésed közeledik,vagy már van.
2/4 A kérdező kommentje:
kb. 1 hete tart hol erősebb hol gyengébben."enyhe" pcos vagyok.
2011. márc. 8. 23:50
3/4 anonim válasza:
Szerintem a peteérést nem lehet egy hétig érezni, bár én soha nem éreztem még. Most nálam is ez van, szurkál, feszül a hasam, de tettem fel itt én is kérdést és mindenki azt írta, hogy pé. Csak nekem fura, hogy ez egy hétig is eltart? És ha valaki még nem érezte ezt soha, akkor miért épp most?
4/4 anonim válasza:
Ja, /előző vagyok/ és nem igaz, hogy soha nem éreztem még ilyet. Első babánknál is hasonló tünetek voltak, hasszurka, feszülés, folyás és akkor igazam lett, már 2 éves a nagylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!